Life

Andreea Marin a dezvăluit cheia carierei sale pline de succes: „Trebuie să mai faci câte un popas”

Andreea Marin a dezvăluit care este cheia succesului său. „Zâna surprizelor” spune că pauzele joacă un rol important și că a învățat asta odată cu înaintarea în vârstă.
09.05.2022 | 11:05
Andreea Marin a dezvaluit cheia carierei sale pline de succes Trebuie sa mai faci cate un popas
Andreea Marin a dezvăluit secretul succesului său. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a oferit un interviu în care a vorbit despre momentele grele de care s-a lovit în viață și cum le-a depășit. Vedeta a explicat care este cheia succesului său.

Andreea Marin a spus care este cheia carierei sale. Pauzele joacă un rol important în drumul spre succes

Andreea Marin a explicat că motto-ul după care se ghidează în viață este „nu există nu se poate”. Este, de fapt, o învățătură primită de la tatăl său. De altfel, expresia este și titlul ultimei sale cărți. 

ADVERTISEMENT

„Zâna” a mărturisit că a încercat să-i insufle aceleași credințe și fiicei sale, Violeta. Cu toate acestea, Andreea Marin nu se teme să recunoască că a avut și momente în care i-a fost greu, dar că le privește ca pe niște lecții de viață.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, vedeta a spus că secretul carierei sale este unul simplu. Andreea Marin a declarat că pauzele sunt necesare pentru a avea succes.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi amintesc când să nu fi gândit așa. Sunt un om care privește clar, întotdeauna, doar spre viitor. Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceva ce nu mi-a ieșit în trecut. Mă ridic, o iau de la capăt. Acesta este principul meu.

Sunt om, obosesc. Nu mai pot. Și atunci….am învățat că pauzele sunt necesare în viață. Până la urmă, Dumnezeu a dat sfânta zi de duminică să ne mai oprim”, a povestit Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

„Înaintând în viață îți dai seama că ritmul nu poate fi mereu același”

Totodată, Andreea Marin a afirmat că a învățat aceste lecții pe măsură ce a înaintat în vârstă și că obișnuia să muncească până la epuizare.

„Eu nu mă opream, deloc. Înaintând în viață îți dai seama că ritmul nu poate fi mereu același. Ai nevoie să respiri, să te inspiri din jurul tău și asta nu poți să o faci mergând viteză maximă.

ADVERTISEMENT

Câteodată trebuie să mai faci câte un popas. Toate ce s-au întâmplat în viața mea, cred că așa trebuiau să se întâmple…și cele care m-au ținut pe loc și cele care m-au învățat lecții de viață…Toate au avut un rost”, a explicat Andreea Marin.

 

ADVERTISEMENT