Life

Andreea Marin a înduioșat-o pe Ilinca Vandici. Ce provocare i-a lansat vedeta de la Kanal D: „Multe femei trec prin acest sentiment”

Andreea Marin a fost invitată în podcastul Ilincăi Vandici. Zâna Surprizelor a făcut o serie de confesiuni de suflet. A vorbit inclusiv despre relația ei de acum cu fostul soț, Ștefan Bănică Junior.
29.07.2022 | 13:50
Andreea Marin a induiosato pe Ilinca Vandici Ce provocare ia lansat vedeta de la Kanal D Multe femei trec prin acest sentiment
Andreea Marin, în podcastul Ilincăi Vandici. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Andreea Marin s-a destăinuit în fața Ilincăi Vandici, în podcastul pe care prezentatoarea de la Kanal D îl realizează pe Youtube. Vedeta TVR a vorbit despre relația cu fiica ei, Violeta, dar și cum se mai înțelege acum cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin, confesiuni în podcastul Ilincăi Vandici

Andreea a spus că relația pe care a păstrat-o cu fostul ei soț este una strict legată de fata pe care o au împreună. Prezentatoarea susține că își dorește ca fata ei să știe că, deși părinții ei sunt separați, vor fi mereu acolo pentru ea, oriunde ar avea nevoie.

ADVERTISEMENT

„N-a fost să fie așa. Poate ritmurile noastre nu s-au armonizat. Oamenii trebuie să aibă un ritm comun. Poate sunt prea energică eu pentru cei cu care am fost. Cert e că nu regret nimic. Cred că decât să stau în ceva în care nu mă simt confortabil, alegerea mea de a merge înainte a fost alegerea bună pentru mine.

Cred că e foarte bine pentru ea să știe că, deși părinții ei nu sunt împreună, o iubesc nespus de mult amândoi.

ADVERTISEMENT

Noi am ajuns să înțelegem că cel mai important e copilul nostru. În asta constă relația noastră de azi. În momentul în care ea necesită ceva, suntem acolo pentru ea”, a declarat Andreea Marin în podcastul Ilincăi Vandici.

„Ea nu trebuie să se simtă neiubită”

Ilinca a rugat-o la un moment dat pe fosta ambasadoare UNICEF în România să transmită un mesaj fiicei sale, Violeta, imaginându-și că ea nu vede mesajul și are parte de un moment important în viața ei.

ADVERTISEMENT

Andreea s-a uitat direct în ochii Ilincăi. Cuvintele pe care le-a rostit au emoționat-o pe prezentatoarea „Bravo, ai stil” până la lacrimi.

„Atâta vreme cât eu exist, ea nu e niciodată singură. Ea nu trebuie să se simtă neiubită. Multe femei trec prin acest sentiment, că nu sunt iubite”, a spus Andreea Marin.

ADVERTISEMENT