Life

Andreea Marin a făcut marele anunț. Cine este invitatul-surpriză al noii sale emisiuni

19.10.2020 | 11:03
Andreea Marin a facut marele anunt Cine este invitatulsurpriza al noii sale emisiuni
ADVERTISEMENT

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România din toate timpurile. Frumoasa jurnalistă a cucerit inimile românilor cu emisiunea “Surprize, surprize”, difuzată pe TVR 1 între anii 1999 și 2007, iar fanii acesteia au tot sperat, de-a lungul timpului, că o vor revedea pe vedetă în postura de moderatoare.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. le-a îndeplinit dorința admiratorilor ei și i-a anunțat că revine pe micile ecrane, implicându-se într-un nou proiect, intitulat “Nu există nu se poate”. De altfel, fosta “Zână a Surprizelor” are un look total diferit față de cel cu care ne-a obișnuit de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Emisiunea este difuzată pe TVR 2, iar Andreea Marin îi ține la curent pe urmăritorii ei de pe rețelele de socializare în legătură cu surprizele din cadrul show-ului TV. Recent, vedeta a făcut un anunț neașteptat pe contul ei de Instagram.

Andreea Marin a făcut marele anunț. Cine este invitatul-surpriză al noii sale emisiuni

Știrea că Andreea Marin revine în televiziune și va modera o emisiune difuzată pe TVR a uimit o țară întreagă, publicul așteptând cu nerăbdare să o vadă pe îndrăgita prezentatoare TV pe sticlă. Deși jurnalista este o prezență constantă în mediul online, susținătorii ei și-au exprimat adesea dorința să o revadă pe aceasta pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Din postura de moderatoare a emisiunii “Nu există nu se poate”, Andreea Marin a făcut un anunț surprinzător pe pagina ei de Instagram, în care le-a spus urmăritorilor care este numele invitatului ei. Se pare că în platou va păși chiar Mircea Radu, bunul prieten al Andreei, care, de altfel, a anunțat revenirea acesteia în televiziune într-o manieră fără precedent.

,,Bună dimineața, pretuieste viata! Tocmai am ieșit de la noul Matinal din @televiziunearomana și atmosfera dimineții mi-a adus energie pozitiva și pofta de vorba! ? Ce oaspete am azi la @nuexistanusepoate, m-au întrebat prezentatorii? Am promis ca va spun și ma țin de cuvânt : @themircearadu!

ADVERTISEMENT

O ora minunata și haioasa va promit, tare-mi face placere sa am asa un interlocutor! Sa călătorim prin timp împreună, caci avem atâtea de impartasit! O sa va placa! Va aștept așadar pe @tvr2.ro la ora 18, iar reluarea este la ora 23! O săptămână cu sănătate, zâmbete și spor!”, a scris vedeta în dreptul fotografiei.

Se pare că Andreea Marin se dedică întru totul noii sale emisiuni și este plăcut surprinsă de reacțiile pozitive ale fanilor. Fiind o fire dinamică și profesionistă, realizatoarea TV se asigură că își răsfață publicul cu emisii calitative și că le transmite admiratorilor săi valori importante de viață.

ADVERTISEMENT