Life

Andreea Marin a împlinit 48 de ani. ”Zâna Surprizelor” a postat imagini emoționante, din copilărie, cu părinții

Andreea Marin își serbează ziua de naștere. ”Zâna Surprizelor” a împlinit 48 de ani și a făcut publice imagini emoționante, din copilărie, cu părinții ei.
22.12.2022 | 12:15
Andreea Marin a implinit 48 de ani Zana Surprizelor a postat imagini emotionante din copilarie cu parintii
Andreea Marin, postări din copilărie de ziua sa de naștere. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin împlinește joi, 22 decembrie 2022, 48 de ani .”Zâna Surprizelor” și-a adus aminte de copilărie și a publicat, pe rețelele de socializare, imagini emoționante din acea perioadă, alături de părinții săi.

Andreea Marin a împlinit 48 de ani. ”Zâna Surprizelor”, nostalgică de ziua ei. Ce imagini a postat cu părinții

Andreea Marin pare cuprinsă de nostalgie de ziua sa. Lângă fotografiile cu părinții și-a exprimat dorul față de cei care au crescut-o și care în prezent sunt decedați.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fosta prezentatoare și-a exprimat și recunoștința față de părinții săi pentru că au ajutat-o să devină ceea ce este în prezent. ”Zâna Surprizelor” a arătat fanilor atât din momentele când era doar un bebeluș, ținut în brațe de mama și tata, cât și din momentele când cânta la pian sau participa la serbările de la grădiniță.

”De aici am plecat la drum către lumea cea mare. Acum 48 de ani, din brațele lor calde și protectoare. Îmi sunt îngeri în cer și un dor nestins mă duce cu gândul la ei, părinții mei, rădăcinile mele iubitoare, Violeta și Dan Nicolae.

ADVERTISEMENT

Vă iubesc și vă mulțumesc, îngerii mei păzitori!  Și să știți că am și aici, pe pământ, oameni buni ca pâinea caldă ce au rămas să aibă grijă de sufletul meu.

Tot ce sunt vi se datorează vouă, nici nu-i nevoie să rostesc nume, căci voi știți cine sunteți: cei ce au înțeles cât de important e să fii alături la nevoie mereu, nu doar din când în când. Sunteți parte din mine. Vă multumesc!”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiilor, la care a adunat peste 10 mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Fanii nu au putut trece cu vederea postarea încărcată de emoție a vedetei și au scris mulțimi de comentarii, prin care și-au manifestat admirația: ”La mulți ……mulți ani!!! Cât de frumos ați descris inima părinților!”.

Cum și-a pierdut Andreea Marin părinții. Vedeta a rămas de copil orfană de mamă

Andreea Marin a rămas orfană de mamă pe când avea doar 9 ani. La acel moment, ea și toată familia se întorceau de la mare, iar un cumplit accident de mașină a făcut ca să o piardă pe cea care i-a dat naștere. Afară ploua torențial, iar în ei a intrat un autobuz.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin a mărturisit că mama i-a murit în brațe, în drumul către spital și că din acea clipă a înțeles că va fi crescută doar de tată și că va trebui să aibă grijă de sora sa.

În 2016, urma să se stingă și tatăl prezentatoarei. Bărbatul avea 70 de ani și a lăsat un alt gol în sufletul Andreei Marin.

ADVERTISEMENT