Life

Violeta, alături de Andreea Marin în una dintre cele mai importante zile. Vedeta și-a lansat a doua carte

17 martie a fost o zi specială pentru Andreea Marin. Și-a lansat a doua carte, "Nu există nu se poate". La eveniment a participat și Violeta, fiica vedetei.
18.03.2022 | 06:55
Violeta alaturi de Andreea Marin in una dintre cele mai importante zile Vedeta sia lansat a doua carte
Violeta, alături de Andreea Marin în una dintre cele mai importante zile
ADVERTISEMENT

Andreea Marin și-a lansat, joi, 17 martie, cartea “Nu există nu se poate”. De la eveniment nu a lipsit nici Violeta, fiica prezentatoarei și a lui Ștefan Bănică Jr.

Violeta, alături de Andreea Marin în una dintre cele mai importante zile. Vedeta și-a lansat a doua carte

Andreea Marin a fost înconjurată de prieteni în ziua în care și-a lansat cel de-al doilea volum intitulat “Nu există nu se poate”.  Printre aceștia s-au numărat Iuliana Tudor, Ana-Maria Brânză, Dana Rogoz, Cove, Mircea Radu, Mihai Morar, Daniel Buzdugan sau Joseph Hadad. Evenimentul a avut loc în vila vedetei din Pipera.

ADVERTISEMENT

De la eveniment nu a lipsit nici fiica prezentatoarei, Violeta, aceasta acordând chiar și câteva interviuri. Andreea Marin recunoștea în trecut că fiica sa are înclinații artistice. De altfel, a moștenit de la tatăl său pasiunea pentru actorie, dar și pentru muzică.  Violeta urmează deja cursuri de actorie.

“Este o carte despre lecțiile pe care le-am primit în viață”

Cartea “Nu există nu se poate” cuprinde 41 de interviuri de colecție.

“Este o carte despre lecțiile pe care le-am primit de la viață, dar și poveștile unor oameni extraordinari, care au îndrăznit mai mult și nu au renunțat la drumul lor, indiferent câte obstacole li s-au ivit în cale.

ADVERTISEMENT

O carte care îmi doresc din suflet să meargă din mână în mână, din generație în generație, căci știu că ea conține câte un crâmpei de înțelepciune, bucurie de a trăi frumos și demn, dragoste și lecții de viață prețioase pentru fiecare vârstă”, spunea Andreea Marin în urmă cu o lună.

Cunoscuta prezentatoare și-a lansat prima carte intitulată Prețuiește viața la scurt timp după ce a născut-o pe Violeta. Recent, vedeta recunoștea că acel proiect a fost unul extrem de profitabil.

ADVERTISEMENT

“Am câștigat mult mai bine decât în televiziune. Era și foarte așteptat momentul. Renunțasem la Surprize și oamenii nu mă mai găseau nicăieri. La vremea aceea nu aveam blog, nu exista Facebook, internet, nu aveam nimic”, a spus Andreea Marin în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar.