Life
notix pixel id

Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare despre drama care i-a marcat din viața. Prezentatoarea TV a pierdut două sarcini

Andreea Marin a oferit detalii despre momentele care i-au marcat întreaga existență. Prezentatoarea de la TVR 2 a pierdut două sarcini înainte să o nască pe Violeta.
10.11.2021 | 08:03
Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare despre drama care i-a marcat din viața. Prezentatoarea TV a pierdut două sarcini
Andreea Marin a vorbit despre momentele neplăcute care i-au marcat viața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta gazda a emisiunii „Surprize, surprize” a făcut dezvăluiri cutremurătoare în cadrul show-ului „În oglindă”, moderat de Mihai Ghiță, unde a vorbit despre drama ce și-a pus amprenta asupra sa.

Vedeta a mărturisit că înainte să o aducă pe lume pe Violeta a mai rămas însărcinată de două ori, dar de fiecare dată a fost nevoită să facă întrerupere din cauza complicațiilor.

Sarcinile extrauterine i-au pus viața în pericol, motiv pentru care Andreea Marin a fost nevoită să renunțe la ele pentru că oricum nu s-ar fi dezvoltat în parametrii normali.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, detalii uimitoare despre sarcinile pierdute. Ce a povestit

„Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină.

E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața.

ADVERTISEMENT

Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții”, a declarat Andreea Marin, în emisiunea „În oglindă”.

Ulterior, frumoasa brunetă a reușit să ducă o sarcină până la capăt și așa a venit pe lume Ana Violeta, fetița care s-a născut în timpul mariajului cu actorul și artistul Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin și-a pierdut mama pe când avea numai 9 ani

Celebra prezentatoare TV este mândră de unicul ei copil în vârstă de 13 ani, care poartă același prenume ca ea, dar și ca regretata sa mamă, pe care a pierdut-o într-un accident de mașină.

Din păcate, moartea femeii care a adus-o pe lume este o altă dramă care a marcat-o pe Andreea Marin profund. Vedeta a rămas fără mamă pe când avea numai 9 ani, în anul 1984.

ADVERTISEMENT

Inginer de mecanică fină, mama moderatoarei TV, s-a stins într-un accident de mașină, după o vacanță petrecută pe litoralul românesc.

„Nu-mi uit rădăcinile, exclus faptul de a nu mă întoarce acasă, doar că mă doare. Caut să am bucurie atunci când ajung acasă, dar cumva rămâne durerea că s-au stins oamenii pe care îi aveam cândva”, a mai spus Andreea Marin.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri