Life

Andreea Marin a recunoscut că s-a vaccinat împotriva Covid-19: “A fost o provocare”

04.03.2021 | 18:47
Andreea Marin a recunoscut ca sa vaccinat impotriva Covid19 A fost o provocare
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a susținut recent că se află printre vedetele care au dorit să se știe protejate contra coronavirus. Motiv pentru care în cel mai nou interviu acordat a povestit că a luat măsuri în această privință.

Vedeta TV a fost prezentă într-o emisiune în care le-a arătat tuturor și cum se prepară cea mai delicioasă pâine de casă, pentru care n-a folosit făină albă de grâu. Lecția de gastronomie din fața camerei a fost cu siguranță apreciată mai ales de către cei care își doresc să aibă o alimentație sănătoasă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii “Nu există nu se poate”, de pe TVR 2, a avut un moment de maximă sinceritate când a discutat cu reporterul de la Teo Show. Șatena a mărturisit foarte repede că ea nu poartă o mască medicală deoarece făcuse vaccinul împotriva coronavirus. L-a sfătuit însă pe cel care o intervieva să își păstreze masca, acesta fiind prezent chiar în casa “Zânei”.

Andreea Marin, sinceră despre faptul că s-a vaccinat contra Covid-19

Vedeta TVR le-a prezentat românilor și cum se prepară cea mai delicioasă pâine de casă, un preparat sănătos pentru care a folosit făină de migdale, în locul celei tradiționale de grâu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Andreea Marin le-a arătat tuturor și cum s-a menținut în formă, în lunile de pandemie. Șatena de 46 de ani a recunoscut că nu a fost prea mulțumită de stilul sedentar pe care a fost nevoită să îl adopte, la fel ca multe dintre alte vedete de la noi, atunci când și-a mutat activitatea în mediul online.

Tocmai de aceea, în casa acesteia există și un loc dedicat, pe care l-a dotat cu o bandă de alergat, ce i-a fost necesară pentru a putea face sport acasă. Andreea Marin a îmbrăcat și o ținută sport, fiind mai rar văzută într-o vestimentație de acest tip, fiind în general o apariție foarte elegantă.

ADVERTISEMENT
Andreea Marin a recunoscut că s-a vaccinat împotriva Covid-19 A fost o provocare 123
Andreea Marin a afirmat în cel mai nou interviu acordat că a făcut vaccinul (sursă foto: captură YouTube)

“Această perioadă, acest an, ne-a făcut să fim sedentari. Violeta mi-a arătat că există aplicații de sport. Dar stai o lună, două, trei, pe scaun, la birou, îți faci munca de acasă, dar până la urmă trebuie să găsești soluții pentru că e vorba despre sănătate. Lunile care au trecut au însemnat pentru noi toți o provocare, am făcut și vaccinul. De aceea, în casa mea, vă primesc, tu cu măscuță, și eu fără”, a povestit Andreea Marin, în cel mai nou interviu acordat.

Andreea Marin, pe lista vedetelor care s-au vaccinat contra Covid-19

Andreea Marin a mai afirmat că se numără printre vedetele din România care au acceptat să facă vaccinul împotriva Covid-19. Campania de vaccinare a debutat cu mai bine de două luni de zile în urmă, iar de atunci aceeași decizie a fost luată și de către prezentatoarea Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, și solista Daniela Gyorfi a făcut acest pas însemnat, mai ales că a fost diagnosticată de medici ca purtătoare de SARS-COV-2, cu câteva luni în urmă. La fel, Simona Halep a susținut că nu se ferește de acest demers. La polul opus s-au aflat însă alte celebrități de la noi, ceva mai sceptice în privința vaccinului, precum Dragoș Bucur sau Olivia Steer.

ADVERTISEMENT