Life

Andreea Marin, adevăratul motiv pentru care a renunțat la Surprize, surprize: „Prioritățile se schimbă”

Andreea Marin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a renunțat la emisiunea Surprize, surprize.
08.10.2021 | 22:18
Andreea Marin adevaratul motiv pentru care a renuntat la Surprize surprize Prioritatile se schimba
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, adevăratul motiv pentru care a renunțat la emisiunea „Surprize, surprize”. Cu o carieră de aproape 30 de ani, vedeta a știut când să-și pună copilul pe primul loc.

„Zâna Surprizelor” spune că nu are regrete în privința alegerilor pe care le-a făcut în carieră. Atunci când fiica ei venit pe lume, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a făcut niște schimbări.

ADVERTISEMENT

În plus, programul încărcat de la muncă i-a creat probleme prezentatoarei, așa că a fost nevoită să ia pauze atunci când a simțit că e nevoie.

De ce a renunțat Andreea Marin la Surprize, surprize

Andreea Marin a vorbit despre alegerile pe care le-a făcut în viața profesională și a dezvăluit la ce a renunțat pentru a-i fi alături fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Atunci când Violeta a venit pe lume, în 2007, Andreea Marin a lăsat cariera în plan secund. Vedeta și-a pierdut mama atunci când era mică, iar tatăl ei i-a fost mereu alături, așa că a vrut să fie o mamă bună pentru fetița ei și a lui Ștefan Bănică Jr.

Prezentatoarea TV a avut un succes răsunător datorită emisiunii „Surprize, Surprize”. Aceasta a renunțat la show atunci când a devenit mamă pentru a-și crește fiica.

ADVERTISEMENT

„În momentul în care devii părinte, prioritățile se schimbă și nu mai e important doar ceea ce reușești să faci pentru comunitate sau alături de colegii tăi, ci e foarte important să fii un părinte, cu adevărat, pentru copilul tău.

(…) Eu am renunțat la ‘Surprize! Surprize!’, un mare succes pe atunci, pentru fetița mea, deci nu pot să spun că nu i-am fost alături.(…) N-am regrete”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin: „Foarte mult timp pierdut”

În cadrul aceluiași interviu, Andreea Marin a mai spus că au fost multe momente în care programul încărcat a avut consecințe pentru starea ei de sănătate.

„Foarte mult timp pierdut, nopți pierdute la muncă. Au fost zeci de ani. Am aproape 30 de ani de carieră, dar cel puțin 20 am plecat pe la 2-3 noaptea din televiziune sau din sediul de lucru.

Toate aceste lucruri se decontează undeva. Sănătatea începe să-ți joace feste. N-am fost scutită de aceste surprize neplăcute. Însă important e să te trezești din când în când și să revii acolo unde ți-e locul”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT