Life

Ce surpriză i-a pregătit iubitul Andreei Marin de Dragobete. „O să plec din oraș”

Adrian Brâncoveanu a anunțat-o, deja, pe Andreea Marin că i-a pregătit o surpriză pentru ziua de 24 februarie, de Dragobete. Cum sărbătoresc cei doi îndrăgostiți?
23.02.2022 | 19:20
Ce surpriza ia pregatit iubitul Andreei Marin de Dragobete O sa plec din oras
Andreea Marin a dezvăluit ce planuri are pentru Dragobete. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

De aproape 5 ani, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu, fost consul al Libiei. „Zâna” preferă discreția când vine vorba de viața personală, dar a dezvăluit ce planuri au pentru Dragobete.

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, acordat în emisiunea „Exclusiv VIP”, vedeta de televiziune a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica sa, Violeta.

ADVERTISEMENT

Iubitul i-a pregătit Andreei Marin o surpriză de Dragobete

andreea marin adrian brâncoveanu
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu și-au început relația în anul 2017.
Sursa: Instagram

Adrian Brâncoveanu este, în prezent, angajat al Ministerului Afacerilor de Externe. Andreea Marin nu oferă foarte multe detalii despre relația lor, însă spune de fiecare dată că ceea ce contează cu adevărat este că se simte iubită și fericită. 

Întrebată despre planurile pe care și le-au făcut pentru 24 februarie, atunci când românii sărbătoresc Dragobetele, „Zâna surprizelor” a dezvăluit că partenerul său i-a pregătit o escapadă în afara orașului.

ADVERTISEMENT

„Am parte de o surpriză. Am fost anunțată, deja, de către partenerul meu de viață. Nu știu mai mult, o să aflu atunci. Deci, o să plec din oraș.”, a mărturisit Andreea Marin.

Andreea Marin are o relație foarte apropiată cu fiica sa

Violeta, fiica Andrei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., a crescut. Adolescenta a împlinit 14 ani la sfârșitul anului trecut. Mama sa nu o mai consideră un copil, iar pe cele două le leagă și o relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

În puținele sale apariții la televizor, tânăra a demonstrat că are un simț estetic dezvoltat, iar când vine vorba de haine, preferă să adopte un stil elegant. Andreea Marin a dezvăluit că Violeta îi oferă sfaturi de modă.

„N-aș mai spune că e chiar copil, are peste 14 ani. E domnișoară și e cât mine de înaltă. Mă bucur tare mult de această vârstă a ei.

ADVERTISEMENT

Sfaturile le cer eu de la ea. Mi-a și spus ‘Mami, când ai nevoie de un detaliu, vino la mine să ți-l ofer!’. E normal, e, cumva, vârsta la care fetele caută, sunt interesate de tot ce înseamnă frumos, de tot ce înseamnă modă.

Și e mai informată decât mine. Zona mea de interes nu e asta. Zona mea de interes e munca mea. Îmi place ceea ce fac, adică, mai puțin mă uit în oglindă din perspectiva asta. Însă, ea e atentă.”, a precizat Andreea Marin.

ADVERTISEMENT