ADVERTISEMENT
Life

Andreea Marin alături de copiii lui Ștefan Bănică Jr, într-un moment rar. Unde s-a întâlnit cu ei

Autor: Madalina Moraru | 22.09.2020 | 19:53
Andreea Marin alături de copiii lui Ștefan Bănică Jr, într-un moment rar. Unde s-a întâlnit cu ei
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. o au împreună pe Violeta, fetița lor de 12 ani

Andreea Marin a reușit să impresioneze prin cea mai nouă apariție. Vedeta s-a pozat alături de fiica ei, Violeta, și împreună cu Radu, băiatul lui Ștefan Bănică din prima căsnicie.

ADVERTISEMENT

Ajunși la vârsta adolescenței, ambii copii ai cântărețului celebru au reușit să facă furori. Apariția lor, umăr la umăr, a fost una total pe placul fanilor care s-au declarat uluiți de momentele surprinzătoare.

Andreea Marin și-a făcut apariția în public la respectivul eveniment de marcă după ce și-a anunțat revenirea în televiziune.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin s-a pozat alături de copiii lui Ștefan Bănică. Adolescenții sunt superbi

Andreea Marin a decis să își facă apariția la Teatrul Național din București, unde a participat în seara de luni la Gala Premiilor UCIN 2020.

Vedeta nu a fost surprinsă singură la acest eveniment foarte prestigios. Potrivit celor de la Elle.ro, Zâna Surprizelor a fost zărită în compania adolescenților Violeta și Radu, copiii lui Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta brunetă va putea fi urmărită iarăși la TVR, unde va reveni în această toamnă. Mai mult, pozele cu cei doi frați adolescenți le-au adus acestora foarte multă apreciere din partea românilor. Și în mediul online fotografiile au fost împărtășite de către Andreea Marin internauților.

Mulți s-au arătat de-a dreptul copleșiți, la nivelul secțiunii de comentarii de pe contul de Facebook al Andreei Marin despre cât de bine seamănă tinerii între ei.

ADVERTISEMENT

Violeta are vârsta de 12 ani, pe când Radu, băiatul lui Ștefan Bănică Jr. din primul mariaj a împlinit vârsta de 17 ani. Juratul X Factor mai are un băiețel de-o vârstă foarte fragedă, pe nume Alexandru, alături de Lavinia Pârva.

Andreea Marin alături de copiii lui Ștefan Bănică Jr, într-un moment rar. Unde s-a întâlnit cu ei
Andreea Marin s-a pozat alături de Violeta și Radu, copiii lui Ștefan Bănică Jr., la o gală (sursă foto stânga: Elle.ro)

„Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV. (…) Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR.”, a susținut Andreea Marin, cu o zi în urmă, despre revenirea pe sticlă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!