Life

Andreea Marin, apariție rară alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Unde au fost surprinși

Andreea Marin a postat o forografie rară în care apare alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.
03.07.2021 | 16:28
Andreea Marin aparitie rara alaturi de iubitul ei Adrian Brancoveanu Unde au fost surprinsi
Andreea Marin, apariție rară alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Unde au fost surprinși. Sursa foto: instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de mai bine de 4 ani, însă aparițiile lor împreună sunt extrem de rare, cei doi preferând să fie discreți. De această dată, vedeta a ales un moment special pentru a posta o fotografie în care apare la brațul bărbatului pe care îl iubește.

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a dezvăluit faptul că între ea și Adrian Brâncoveanu nu a  fost dragoste la prima vedere.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, apariție rară alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a ales o zi specială pentru a posta o imagine în care apare alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Fanii au reacționat imediat mai ales că astfel de poze sunt extrem de rare.

Fotografie postată de ziua lui Adrian Brâncoveanu este făcută la Palatul Mogoșoaia. Fotografia a adunat în câteva ore mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani, Brîncoveanul meu, cu iubire! ❤️”, a fost mesajul postat de Andreea Marin, în dreptul pozei de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de aproape patru ani. Se cunosc foarte puține detalii, pentru că amândoi au fost mereu extrem de discreți. Într-un interviu, vedeta Tv spunea că nu a fost dragoste la prima vedere, ci mai degrabă o prietenie legată de lucruri în comun.

ADVERTISEMENT

“Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi.

N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin, în cadrul unui podcast realizat de Damian Drăghici, pe canalul său de YouTube.

ADVERTISEMENT

Adrian Brâncoveanu este cu aproape 11 ani mai mic decât îndrăgita prezentatoare, dar acest lucru nu a fost un impediment. Din ceea ce se vede cei doi au o relație extrem de frumoasă și solidă bazată pe încredere.

“Nu trebuie să fie un efort viața cu un om ca să fie bine, ci trebuie pur și simplu să fie potrivire. Cu siguranță că fiecare dintre noi, când iubește sau când întâlnește pe cineva pe placul său, face tot ce poate să fie bine, să nu-l piardă pe celălalt.

Vine din interiorul tău, nu trebuie să te forțezi să faci lucrurile astea”, mai spunea prezentatoare.

ADVERTISEMENT