Life

Andreea Marin, așa cum nu ai mai văzut-o! ”Zâna” a fost copilotul lui Mihai Leu pe circuit

Andreea Marin a avut parte de o experiență inedită. Fosta prezentatoare a emisiunii Surprize, surprize a fost copilotul lui Mihai Leu, pe un circuit din Capitală.
13.05.2022 | 23:22
Andreea Marin asa cum nu ai mai vazuto Zana a fost copilotul lui Mihai Leu pe circuit
Andreea Marin, experiență inedită alături de Mihai Leu, pe circuit: ”E o trăire specială”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta s-a afișat așa cum nu a mai văzut-o nimeni. A răspuns provocării venite din partea fostului campion mondial la box, alături de care s-a bucurat de adrenalină, la o viteză uimitoare. Frumoasa brunetă a spus cum s-a simțit.

Andreea Marin, experiență inedită alături de Mihai Leu, pe circuit: ”E o trăire specială”

Andreea Marin și Mihai Leu au luat parte la un eveniment care s-a desfășurat zilele acestea, unde fosta moderatoare de la TVR a fost pe post de copilot. Fosta soție a lui Ștefan Bănică a urcat în mașina de curse deținută de sportiv.

ADVERTISEMENT

„Ce experiență! Cu Mihai Leu la volan și o asemenea mașină de curse, toate temerile mele au dispărut. Mi s-a strâns sufletul de emoție când am urcat și motorul a scos primul zgomot?

Da, pentru că nu știam la ce să mă aștept. Dar a durat maxim un minut până să îndrăznesc să cer mai mult! E o trăire specială.

ADVERTISEMENT

Adrenalina e parte din viața mea, dar nu mă arunc niciodată într-o poveste fără să fiu responsabilă, întreb, aflu, respect regulile, prețuiesc viața și vreau să trăiesc frumos, pentru cei dragi mie.

Campionul nostru, negreșit, știe ce face, îi mulțumesc și îi țin pumnii pentru competițiile ce îl așteaptă! P.S. Prin intermediul imaginilor filmate, veți simți un crâmpei din ceea ce am experimentat eu.

ADVERTISEMENT

Le montez azi și vi le dăruiesc în ziua de sâmbătă, că e mai relaxată. Vă agit eu, de energie nu duc lipsă, doar știți!”, a scris fosta prezentatoare pe pagina de Facebook, alături de câteva imagini.

Andreea Marin și Mihai Leu
Andreea Marin și Mihai Leu. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Andreea Marin, invitat special la evenimentul lui Mihai Leu

Andreea Marin s-a simțit minunat în postura de copilot și nu ar fi spus Nu dacă ar fi avut ocazia să conducă o mașină sport. Vedeta s-a numărat printre invitații speciali ai lui Mihai Leu, care vrea să devină noul campion național absolut la super rally.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu, Andreea Răducan, Mihai Covaliu, Inna sau Benny Adegbuyi au fost, de asemenea, pe circuitul lui Titi Aur înainte de competiția la care sportivul va concura alături de alți 20 de piloți de top.

Fostul campion mondial la box va fi prezent la linia de start cu o super mașină, un Radical SR8, care are sub capotă 460 de cai putere și o greutate de 750 de kilograme. Prototipul a fost adus din Marea Britanie și este ultimul model construit de cei de la Radical Sportscars, notează Eurosport.

ADVERTISEMENT