Life

Andreea Marin, cadou impresionant de la iubitul ei, Adrian Brâncoveanu: ”Rămâne pentru sufletul meu”

Andreea Marin este foarte discretă și nu vorbește prea des despre iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, care, recent, i-a oferit un dar peste așteptările sale.
02.01.2022 | 10:56
Andreea Marin cadou impresionant de la iubitul ei Adrian Brancoveanu Ramane pentru sufletul meu
Andreea Marin, luată prin surprindere de iubitul ei. Ce cadou i-a oferit Adrian Brâncoveanu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare TV a primit un cadou impresionat de la partenerul de viață, fost consul în Libia, cu care se iubește de mai bine de patru ani. Vedeta mărturisește că a fost luată prin surprindere.

Andreea Marin nu a dorit să împărtășească cu fanii darul primit de la Adrian Brâncoveanu de onomastica sa, de Sfântul Andrei, dar a lăsat să se înțeleagă că este ceva de suflet.

ADVERTISEMENT

Nu este vorba despre un inel de logodnă, așa cum poate s-ar fi așteptat mulți, Andreea Marin dorind să păstreze acest moment numai pentru sine și persoana iubită.

Andreea Marin, luată prin surprindere de iubitul ei. Ce cadou i-a oferit Adrian Brâncoveanu

Fosta soție a artistului Ștefan Bănică a mai subliniat și faptul că cele mai frumoase zile din anul ce s-a încheiat au fost cea de Sfântul Andrei și ziua de naștere a fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Violeta a devenit o adolescentă în toată regula, odată cu împlinirea vârstei de 14 ani. Copila este mândria vedetei, care are numai cuvinte frumoase la adresa unicului urmaș.

„Partenerul meu mi-a făcut un dar minunat anul acesta, de Sfântul Andrei. Rămâne pentru sufletul nostru, nu simt nevoia să împart această poveste cu nimeni. (…)

ADVERTISEMENT

Dacă e să mă duc în zona personală, cele mai frumoase două zile din an au fost cea în care Violeta a împlinit 14 ani și Sf. Andrei, când am avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea lui Adrian”, a mărturisit Andreea Marin pentru Antena Stars.

Andreea Marin, detalii despre relația cu Adrian Brâncoveanu

Fosta gazdă a emisiunii „Surprize, Surprize” vorbește rar despre legătura sentimentală pe care o trăiește în momentul de față, deși nu mai este niciun secret cine este bărbatul care îi este alături.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva vreme, Andreea Marin povestea că Adrian Brâncoveanu i-a ieșit în cale după ce și-a pierdut tată, în felul acesta fiind legați de suferință.

La momentul respectiv și iubitul brunetei pierduse o persoană dragă, de aici și discuțiile despre lucrurile dureroase și grele care i-au făcut să-și dea seama că se potrivesc.

Nu a fost dragoste la prima vedere, dar sentimentele între prezentatoarea TV și fostul consul s-au dezvoltat și au devenit trainice, făcându-i să-și dorească să fie împreună.

ADVERTISEMENT