Life

Andreea Marin, cadou special pentru fiica sa. Ce i-a cumpărat Violetei pentru aniversarea de 14 ani

Andreea Marin este tare mândră de fiica sa și a lui Ștefan Bănică, Violeta, care în curând își va aniversa ziua de naștere.
21.10.2021 | 17:01
Andreea Marin cadou special pentru fiica sa Ce ia cumparat Violetei pentru aniversarea de 14 ani
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a pregătit un cadou special pentru unicul său copil, care în luna decembrie va împlini frumoasa vârstă de 14 ani.

Vedeta de la TVR 2 i-a cumpărat fiicei sale ceva cu totul special pentru momentul în care va deveni o mică domnișoară în adevăratul sens al cuvântului.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin i-a oferit încă de acum cadoul Violetei. Este vorba de un pandantiv cu stocare inteligentă, o tehnologie de ultimă generație.

Andreea Marin, cadou inedit pentru aniversarea fiicei sale. Ce i-a pregătit Violetei la 14 ani

Brandul pe care-l promovează tot mai intens în ultima perioadă frumoasa brunetă își propune să transmită emoții în adevăratul sens al cuvântului.

ADVERTISEMENT

Totul este să ai instalată o aplicație, iar în momentul în care telefonul este apropiat de pandantiv iese la iveală emoția care a fost încărcată.

Procedeul este unul extrem de simplu, putând fi vorba de un document, fotografii, video sau link. De asemenea, oameni pot citi chiar și Biblia atât online, cât și offline pe ecranul telefonului.

ADVERTISEMENT

Aceasta este modalitatea prin care Andreea Marin i-a transmis fiicei sale, Violeta, un mesaj cu totul ieșit din comun, care să o însoțească pretutindeni.

Fosta moderatoare de la „Surprize, surprize” nu și-a ascuns dragostea și afecțiunea pe care le are pentru copilul său, care o face mândră.

ADVERTISEMENT

„Nu ești niciodată singură, draga mea. Te iubesc, te veghez și te însoțesc în călătoria ta. Sunt cu tine”, spune vedeta în clipul de lansare a bijuteriilor în țara noastră.

Andreea Marin, onorată să fie ambasatorul bijuteriilor inedite

Andreea Marin se declară încântată și onorată pentru că a fost aleasă să fie ambasadorul bijuteriilor speciale. Bruneta poartă cu mândrie accesoriile de ultimă oră.

Fosta soție a artistului și actorului Ștefan Bănică susține că acestea sunt „cadouri vii”, scopul campaniei fiind inspirat de iubirea pe care i-o poartă fiicei sale.

ADVERTISEMENT