Life

Andreea Marin, căsătorie după 5 ani de relație? Ce a mărturisit vedeta despre Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează o relație de 5 ani, dovadă că fanii se întreabă tot mai des când vor ajunge la altar. Ce a declarat fosta prezentatoare.
05.07.2022 | 09:30
Andreea Marin casatorie dupa 5 ani de relatie Ce a marturisit vedeta despre Adrian Brancoveanu
Andreea Marin, dezvăluiri despre nunta cu Adrian Brâncoveanu. Formează un cuplu de 5 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta are numai cuvinte de laudă pentru partenerul de viață, cu care trăiește o poveste de dragoste discretă, departe de ochii curioșilor. Cei doi se afișează extrem de rar în public, iar acum moderatoarea vorbește despre căsătorie.

Andreea Marin, dezvăluiri despre nunta cu Adrian Brâncoveanu. Formează un cuplu de 5 ani

Andreea Marin a făcut o serie de dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu, cu care are o relație de 5 ani. Se iubesc și se înțeleg de minune, însă nu au ajuns la altar până acum. Fosta prezentatoare precizează când va face pasul cel mare.

ADVERTISEMENT

„Aceasta e o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public, e povestea noastră și vrem să rămână așa. Nu e nevoie să ne convingem reciproc de nimic, facem ceea ce simțim. Și simțim să fim împreună.

Uneori nu putem, se întâmplă să avem obligații sau responsabilități concomitent, dar în momentele cu adevărat importante suntem acolo unul pentru altul, să ne susținem”, a declarat vedeta pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, îndrăgostită de Italia

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. și actualul partener de viață se bucură de fiecare clipă petrecută împreună și deja au o tradiție pe care o păstrează. În fiecare an, de ziua de naștere a lui Adrian Brâncoveanu pleacă în Italia.

Țara se numără printre favoritele Andreei Marin, care este în culmea fericirii de când a apărut în viața sa Adrian Brâncoveanu. Cei doi locuiesc împreună de o vreme lungă, fostul consul având o relație excelentă și cu Violeta, fiica prezentatoarei TV.

ADVERTISEMENT

„Da, și anul acesta tot acolo vom sărbători ziua lui, este un moment din an important pentru noi, a devenit tradiție.

Sunt fericită să îi simt alături pe cei dragi mie, sănătoși. Oamenii dragi s-au împuținat pe Pământ pentru mine, mulți sunt în cer… Așa că simt altfel lucrurile…”, a completat vedeta pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT