Life

Munca la „Surprize, surprize” i-a stricat căsnicia Andreei Marin. „Ne iubeam în continuare”

Perioada în care lucra la emisiunea „Surprize, surprize” nu a fost una benefică pentru căsnicia Andreei Marin. Vedeta a explicat motivul divorțului de primul ei soț.
22.11.2021 | 12:04
Munca la Surprize surprize ia stricat casnicia Andreei Marin Ne iubeam in continuare
ADVERTISEMENT

Deși este discretă atunci când vine vorba de viața personală, Andreea Marin nu ezită să spună adevărul despre fostele ei relații, astfel că a dezvăluit și motivul divorțului de primul soț.

Înainte de Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin a fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță. Mariajul lor s-a încheiat după câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de televiziune avea doar 21 de ani atunci când s-a căsătorit pentru prima dată. Vedeta a recunoscut de ce s-a ajuns la divorț atât de repede.

De ce a divorțat Andreea Marin de primul ei soț, înainte de Ștefan Bănică Jr.

Nu sunt mulți cei care știu că primul soț al Andreei Marin a fost Cristian Gheorghiță și nu Ștefan Bănică Jr., cu care are o fiică.

ADVERTISEMENT

„Zâna Surprizelor” a dezvăluit motivul divorțului în cadrul emisiunii găzduite de Mihai Ghiță pe canalul de YouTube theXclusive.

Andreea Marin a recunoscut că alegerile profesionale au fost cele care au pus capăt mariajului cu primul soț. În acea perioadă, vedeta a început să prezinte îndrăgita emisiune „Surprize, surprize”, care i-a adus un succes răsunător.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea s-a simțit singură la vremea respectivă, mai ales că și fostul ei soț era ocupat cu studiile. Deși existau sentimente de iubire, relația nu a mai mers.

„Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la ‘Surprize’, am simțit o singurătate. M-am simțit singură.

ADVERTISEMENT

N-am făcut față acestei distanțe. De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine.

El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față”, a dezvăluit Andreea Marin în emisiunea „În Oglindă”.

În continuare, Andreea Marin a spus că mereu a fost dornică să-și întemeieze o familie iubitoare, ca cea în care a crescut. Prezentatoarea a realizat că a greșit, de multe ori, și că nu a făcut mereu alegerile potrivite.

„Mereu am fost în căutarea acestui ideal. Am dat și greș, n-am ales bine sau poate nu a existat potrivire.

E foarte simplu să stai pe margine și să judeci ce se întâmplă în viața unui om, dar numai el știe care i-au fost sentimentele, ce a trăit, ce suferințe duce în suflet”, a mai precizat Andreea Marin pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT