Life
notix pixel id

Munca la „Surprize, surprize” i-a stricat căsnicia Andreei Marin. „Ne iubeam în continuare”

Perioada în care lucra la emisiunea „Surprize, surprize” nu a fost una benefică pentru căsnicia Andreei Marin. Vedeta a explicat motivul divorțului de primul ei soț.
22.11.2021 | 12:04
Munca la „Surprize, surprize” i-a stricat căsnicia Andreei Marin. „Ne iubeam în continuare”
Andreea Marin, motivul divorțului de primul soț. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Deși este discretă atunci când vine vorba de viața personală, Andreea Marin nu ezită să spună adevărul despre fostele ei relații, astfel că a dezvăluit și motivul divorțului de primul soț.

Înainte de Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin a fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță. Mariajul lor s-a încheiat după câțiva ani.

Prezentatoarea de televiziune avea doar 21 de ani atunci când s-a căsătorit pentru prima dată. Vedeta a recunoscut de ce s-a ajuns la divorț atât de repede.

ADVERTISEMENT

De ce a divorțat Andreea Marin de primul ei soț, înainte de Ștefan Bănică Jr.

Nu sunt mulți cei care știu că primul soț al Andreei Marin a fost Cristian Gheorghiță și nu Ștefan Bănică Jr., cu care are o fiică.

„Zâna Surprizelor” a dezvăluit motivul divorțului în cadrul emisiunii găzduite de Mihai Ghiță pe canalul de YouTube theXclusive.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin a recunoscut că alegerile profesionale au fost cele care au pus capăt mariajului cu primul soț. În acea perioadă, vedeta a început să prezinte îndrăgita emisiune „Surprize, surprize”, care i-a adus un succes răsunător.

Prezentatoarea s-a simțit singură la vremea respectivă, mai ales că și fostul ei soț era ocupat cu studiile. Deși existau sentimente de iubire, relația nu a mai mers.

ADVERTISEMENT

„Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la ‘Surprize’, am simțit o singurătate. M-am simțit singură.

N-am făcut față acestei distanțe. De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine.

ADVERTISEMENT

El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față”, a dezvăluit Andreea Marin în emisiunea „În Oglindă”.

În continuare, Andreea Marin a spus că mereu a fost dornică să-și întemeieze o familie iubitoare, ca cea în care a crescut. Prezentatoarea a realizat că a greșit, de multe ori, și că nu a făcut mereu alegerile potrivite.

ADVERTISEMENT

„Mereu am fost în căutarea acestui ideal. Am dat și greș, n-am ales bine sau poate nu a existat potrivire.

E foarte simplu să stai pe margine și să judeci ce se întâmplă în viața unui om, dar numai el știe care i-au fost sentimentele, ce a trăit, ce suferințe duce în suflet”, a mai precizat Andreea Marin pentru sursa citată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri