Life

Andreea Marin, categorică! Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică nu va apărea în Liceenii: ”Are alte priorități”! Update

Andreea Marin, mama Violetei, neagă informația conform căreia fiica ei din relația cu Ștefan Bănică, va juca în distribuția continuării de la filmul ”Liceenii”.
25.10.2022 | 15:33
Andreea Marin categorica Violeta fiica ei si a lui Stefan Banica nu va aparea in Liceenii Are alte prioritati Update
Andreea Marin contrazice implicarea Violetei în nouă distribuție a filmului ”Liceenilor”! ”Informația e greșită”. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT
25-10-2022
14:39

Ștefan Bănică neagă că cei doi copii ai săi sunt angrenați în proiect

Pe contul său de socializare, Ștefan Bănică jr. a preluat discursul Andreei Marin și, la rândul său, neagă că s-a pus problema unei continuări pentru filmul LIceenii în care să fie angrenați cei doi copii ai săi.

”M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei “Liceenilor” și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună sa mă întrebe dacă e adevărat.

Era bine dacă mă suna și dânsa. O sa răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria “Liceenilor”, dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe”, a spus Ștefan Bănică jr.

ADVERTISEMENT

La 40 de ani de la lansarea filmului Liceenii, criticul Irina Margareta Nistor a afirmat că pelicula va fi relansată, dar într-o nouă distribuție. În rolurile principale ar apărea copiii lui Ştefan Bănică Jr., Radu Ștefan și Violeta, nepotul lui Nicolae Corjos, regretatul regizor al filmului, dar și băiatul lui ”Ionică”, Mihai Constantin.

Andreea Marin neagă apariția Violetei în noua distribuție a filmului Liceenii

În urmă cu doar câteva zile, criticul de film Irina Margareta Nistor făcea anunțul că ”Liceenii” revin în bănci cu o nouă distribuție. După 40 de ani de la lansarea filmului, explica ea, una dintre cele mai urmărite pelicule din toate timpurile va reapărea pe micile ecrane cât de curând.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr., Mihai Constantin, Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Tudor Petruț, Tamara Buciuceanu-Botez și Ion Caramitru vor și înlocuiți de noi talente, preciza celebra critic de film Margareta Nistor.

Copiii lui Ştefan Bănică Jr., Radu Ștefan și Violeta, nepotul lui Nicolae Corjos, regretatul regizor al filmului, dar și băiatul lui ”Ionică”, Mihai Constantin erau doar unii dintre cei implicați și enumerați de ea.

FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

Vestea bună este că va apărea a nouă serie a filmului Liceenii. Cu aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos. Încă nu știu cine va fi regizorul. Va fi o referire la Ion Caramitru. Scenariul este făcut”, a povestit Irina Margareta Nistor, pentru bucurestifm.ro.

Cu toate acestea, Andreea Marin, mama Violetei, fiica pe care o are din căsnicia cu celebrul Ștefan Bănică are o primă reacție și, în exclusivitate pentru FANATIK, neagă informația care o privește pe fiica sa.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, categorică cu privire la rolul Violetei în noul film: ”Informația e greșită”

Andreea Marin, fosta Zână a Surprizelor, neagă orice implicare a copilului ei în noua distribuție a filmului ”Liceenii”. Motivul, explică vedeta, e legat de faptul că nu ar avea vârsta potrivită, dar și pentru că Violeta are alte priorități acum.

Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte priorități acum”, a declarat Andreea Marin, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Reporterii noștri au încercat să o contacteze pe Irina Margareta Nistor pentru a obține noi declarații, dar momentan cunoscutul critic de film care a și anunțat distribuția pentru continuarea filmului Liceenii, nu a răspuns apelurilor.

ADVERTISEMENT

”Liceenii”, povestea de dragoste care a impresionat România

Liceenii, un film de dragoste lansat din 1986, regizat de Nicolae Corjos, transpune povestea unor tineri de liceu, care au rămas corigenți la matematică în clasa a IX-a. Mihai Marinescu (Ștefan Bănică-junior) și Ionică Popescu (Mihai Constantin), colegi de cameră la căminul liceului au învățat toată vara și au reușit să treacă probele din toamnă. Mihai Gavrilescu (Ion Caramitru), poreclit de elevi ”Socrate” este dirigintele clasei a X-a B.

Mihai, îndrăgostit în secret de colega sa Dana Vasilescu (Oana Sârbu), îi pune periodic un trandafir în pupitrul băncii. Trandafiri pe care Dana crede că îi primește de la alt coleg cu care ieșea în calitate de iubit.

Pentru a o impresiona pe Dana, campioană la șah, Mihai începe să studieze acest joc. Deși nu unul dintre cei mai buni elevi, el se implică să ajute și la realizarea unui referat pentru cercul de literatură, în detrimentul participării la Olimpiada de matematică. Severa profesoară Baldovin (Tamara Buciuceanu-Botez), poreclită „Isoscel”, este cea care îi instruia la această materie.

Dana, Oana Sârbu, află că suferă de tulburări de vedere, refuză să spună cuiva și să se trateze. Mihai, Ștefan Bănică, descoperă secretul ei și încearcă să o ajute, prin intermediul lui Socrate, pe care îl pune să vorbească cu părinții ei.

Ionică își convinge colegul de cameră Mihai să-i pună Danei în pupitru o floare, atunci când aceasta urma să intre în clasă. Abia atunci fata își dă seama cine este cel care i-a pus flori în bancă în timpul întregului an. Dana îl felicită pe Mihai pentru promovare, iar acesta îi dăruiește un obiect de podoabă ce aparținuse mamei lui, după care cei doi se sărută.

CLIPUL ZILEI LA FANATIK SUPERLIGA

Europa Liberă: Șefi ai unui spital, filmați în timp ce intrau cu plase...
Europa Liberă: Șefi ai unui spital, filmați în timp ce intrau cu plase în Ministerul Sănătății, în plină evaluare. Surse din instituție susțin că erau cârnați de Pleșcoi
Un stadion ”spectaculos și unic” urmează să apară în România! Va fi al...
Un stadion ”spectaculos și unic” urmează să apară în România! Va fi al doilea cel mai scump din istoria țării
Au
Au "furat" meserie 4 ani în Germania, apoi au deschis propria afacere în România. Povestea de succes a celor doi soţi din Suceava
Afacerea cu care Ion Ţiriac a dat lovitura în România. Se fac deja...
Afacerea cu care Ion Ţiriac a dat lovitura în România. Se fac deja liste de aşteptare!
Gabriela Cristea, acuzată că a intrat beată în emisiune 😲 Mama ”adoptivă” a...
Gabriela Cristea, acuzată că a intrat beată în emisiune 😲 Mama ”adoptivă” a prezentatoarei de la Antena 1 rupe tăcerea după imaginile apărute
Tavi Clonda, după ce s-a scris că Gabriela Cristea a venit beată la...
Tavi Clonda, după ce s-a scris că Gabriela Cristea a venit beată la emisiune: „Ce pot să spun!”
Bella Thorne, fotografii extrem de sexy. Cum s-a pozat în mașină. A adunat...
Bella Thorne, fotografii extrem de sexy. Cum s-a pozat în mașină. A adunat sute de mii de reacții. GALERIE FOTO
Maurice Munteanu reacționează după ce Dana Budeanu l-a ironizat
Maurice Munteanu reacționează după ce Dana Budeanu l-a ironizat
Topul celor mai puternice 10 armate ale lumii în 2023. Surprinzător, pe ce...
Topul celor mai puternice 10 armate ale lumii în 2023. Surprinzător, pe ce loc se află România
Dezastru dratsic pentru Simona Halep. Suspendată pentru dopaj, pierde o avere
Dezastru dratsic pentru Simona Halep. Suspendată pentru dopaj, pierde o avere
Informaţie pentru românii care nu stau la ADRESA DIN BULETIN! E OBLIGATORIU în...
Informaţie pentru românii care nu stau la ADRESA DIN BULETIN! E OBLIGATORIU în termen de 15 zile
Cu cine s-a iubit Regina Maria chiar în Peleș: 'Relația se consuma în...
Cu cine s-a iubit Regina Maria chiar în Peleș: 'Relația se consuma în faţa personalului palatului'