Life

Andreea Marin, confesiuni tulburătoare în noul podcast al lui Cătălin Măruță: „M-am gândit la sinucidere”

Andreea Marin este noua invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, care va apărea pe Youtube duminică, 13 martie 2022. Vedeta a vorbit despre depresia ei și gândurile de suicid.
11.03.2022 | 18:30
Andreea Marin confesiuni tulburatoare in noul podcast al lui Catalin Maruta Mam gandit la sinucidere
Andreea Marin, invitată în podcastul lui Cătălin Măruță de pe Youtube. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a acceptat provocarea de a-și deschide sufletul în fața lui Cătălin Măruță, în cel mai nou podcast realizat de prezentatorul de la PRO TV. Fosta Zână a Surprizelor de la TVR 1 s-a arătat așa cum rareori a făcut-o, vorbind despre momentele mai puțin plăcute ale vieții sale, printre care ideea, la un moment dat, de a-și lua viața.

Andreea Marin, la podcastul lui Cătălin Măruță

Realizatoarea de televiziune a spus că a reușit odată cu experiența acumulată în televiziune să iasă din matca ei și să se obișnuiască muncii în domeniul care a consacrat-o. Cătălin a întrebat-o direct cine și cum este în realitate, de fapt, Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

Vedeta i-a spus că este exact persoana care se prezintă în fața oamenilor, cu bune și cu rele. Aceasta i-a vorbit cu accent moldovenesc, după ce a tot fost parodiată vorbind moldovenește, revenind apoi la un ton ceva mai serios.

„Am ajuns să nu mai am frică de nimic. Fac tot ce-mi stă putere. Determinarea face diferența între oamenii care reușesc și care o lasă mereu pe altădată”, a declarat Andreea Marin în podcastul lui Măruță.

ADVERTISEMENT

Cătălin a vrut să știe mai multe despre viața ei și a întrebat-o dacă a fost nevoită de-a lungul vieții să apeleze la psiholog. Se știe că prezentatoarea a trecut prin câteva momente complicate. Printre acestea se numără pierderea mamei sale într-un accident rutier, dar și trei divorțuri.

„Am fost și la psiholog, și la psihiatru”

Vedeta a fost prima oară căsătorită cu Cristian Gheorghiță, în anul 1995. Primul ei mariaj a durat doar trei ani. A urmat apoi căsătoria cu cântărețul Ștefan Bănică, cu care are o fiică în comun, Violeta. A treia căsnicie ratată a fost cu medicul turc Tuncay Ozturk.

ADVERTISEMENT

„Am fost și la psiholog, și la psihiatru. Din păcate, am trecut și prin experiența depresiei. Dă-ți seama că am ajuns în punctul în care nu mai voiam să pun pe umerii celor dragi nefericirea mea… Și, soluția care e? M-am gândit la sinucidere. Acum o văd drept o prostie. E foarte greu să construiești ceva cu un om ani de zile, iar apoi să vezi că nu mai poți înainta”, a mai spus Andreea Marin.