Life

Andreea Marin, cu lacrimi în ochi. Și-a amintit de accidentul în care i-a murit mama. Imagini unice cu părinții ei

01.04.2021 | 13:50
Andreea Marin cu lacrimi in ochi Sia amintit de accidentul in care ia murit mama Imagini unice cu parintii ei
Andreea Marin, cu lacrimi în ochi, vorbind despre mama ei. Foto: Metropola TV
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre familia ei, despre cei doi părinți care sunt acum împreună sus, în Ceruri.

Prezentatoarea de la TVR și-a pierdut mama pe când era o copilă, într-un cumplit accident rutier, iar tatăl ei s-a stins recent din viață.

ADVERTISEMENT

Vedeta are numai amintiri frumoase cu cei care au crescut-o, cu adevărații îngeri din viața ei și a povestit câteva lucruri neștiute despre mama și tatăl ei.

Andreea Marin, amintiri din copilărie

Invitată în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, Andreea a vorbit despre cât de mult a ajutat-o educația primită de la părinții ei pentru a urma un drum corect și curat în viață, dar și ce fel de copilărie a avut alături de ei.

ADVERTISEMENT

Tatăl Andreei era inginer constructor, iar când era era doar o fetiță avea tot timpul senzația că părintele ei dărâmă case. A povestit amuzată că a aflat într-un târziu că el, de fapt, construia case și atunci a început să îl privească altfel.

„Am plecat cu răpănoasa (n.r.: o păpușă la care vedeta ținea foarte mult, chiar dacă era făcută zdrențe) de acasă în căutarea tatei. L-am găsit unde altundeva decât pe fundul unei gropi imense unde avea să ridice un bloc. Unul din cei din apropierea lui îi îndreaptă atenție sus, pe marginea craterului, o pitică cu păpușa la subraț stătea exact să cadă salutându-l pe tata. Am rămas cu ideea că tata asta face. Uite-l. Pe când tata construia”, a povestit Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

Accidentul în care și-a pierdut mama nu poate fi uitat niciodată: „O coastă i-a străpuns inima”

Vedeta și-a amintit că atunci când mergea cu familia în excursii, având convingerea că tatăl ei dărâma case, îi spunea acestuia în timp ce conducea și era lipită cu nasul de geam să nu dărâme casele pe care le vedea pe marginea drumului.

andreea marin
Andreea Marin a avut o legătură specială cu părinții ei. Foto: Metropola TV
andreea marin
Vedeta TVR, într-o imagine rară din arhiva personală, alături de tatăl ei. Foto: Metropola TV

Prezentatoarea și-a amintit și de mama ei, care a pierit într-un accident de mașină. Aceasta a rememorat fatidica zi a accidentului în care se întorcea cu familia de la mare și a spus că în acea zi părinții ei erau pe gânduri dacă să se întoarcă acasă sau nu.

ADVERTISEMENT

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, a povestit în lacrimi Andreea.

ADVERTISEMENT