Life

Andreea Marin a răspuns fabulos la întrebarea: “Pe cine ai arunca la rechini, pe Mihaela Rădulescu sau pe Lavinia Pîrva?”

12.02.2021 | 16:21
Andreea Marin a raspuns fabulos la intrebarea Pe cine ai arunca la rechini pe Mihaela Radulescu sau pe Lavinia Pirva
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a răspuns provocării lui Cătălin Măruţă şi a acceptat să participe la rubrica “Spui tot sau îți ia gura foc”. Picanta rubrică din cadrul emisiunii “La Măruţă” nu a făcut-o pe Andreea Marin să dea înapoi.

Cunoscută pentru determinare, ambiţie şi transparenţă, sunt puţine lucrurile care îi pot sta în cale prezentatoarei TV. Aşa se face că Andreea Marin a răspuns fără menajamente sau reţineri atunci când Cătălin Măruţă i-a pus o serie de întrebări cu trimitere directă la persoanele care fac sau au făcut parte din viaţa ei. Printre întrebările la care a dat răspunsuri amuzante sau înţepate s-au numărat: “Eşti pe o barcă, în mijlocul oceanului, şi eşti nevoită să arunci în apă un membru al echipajului ca să te salvezi. Echipajul este format din Mihaela Rădulescu şi Lavinia Pîrvu, pe cine ai arunca?”/ “Tu eşti poreclită Zâna, cine consideri că merită să fie poreclită Scorpia din showbiz?”.

ADVERTISEMENT

Nici Iulia Albu nu a scăpat de bagheta “Zânei”. Cunoscută pentru stilul acid cu care comentează stilul vestimentar al vedetelor, fosta soţie a lui Mihai Albu a primit titulatura de “Scorpia showbiz-ului românesc”, din partea Andreei Marin.

Întrebările la care a răspuns Andreea Marin, în emisiunea lui Cătălin Măruţă

  1. Eşti pe o barcă, în mijlocul oceanului, şi eşti nevoită să arunci în apă un membru al echipajului ca să te salvezi. Echipajul este format din Mihaela Rădulescu şi Lavinia Pîrvu, pe cine ai arunca?
ADVERTISEMENT

Răspunsul Andreei Marin: Pe Mihaela Rădulescu, pentru că ştie să înoate. În taină, mă gândesc că sunt rechini în apă.

Este cunoscut faptul că Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin au împărţit nu doar dragostea pentru televiziune, ci şi inima aceluiaşi bărbat, Ştefan Bănică jr., cu care au fost amândouă căsătorite. Rivalitatea dintre cele două s-a manifestat atât pe micul ecran, cât şi în presă, de-a lungul anilor, şi atât Mihaela Rădulescu, cât şi Andreea Marin au recunoscut, de fiecare dată, că între ele nu ar putea exista niciodată o relaţie de amiciţie sau profesională.

ADVERTISEMENT
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin au fost căsătorite cu Ştefan Bănică, iar rivalitatea dintre cele două s-a desfăşurat şi pe plan profesional, de-a lungul anilor. Sursa foto: Instagram

Andreea Marin: “Iulia Albu este scorpia showbiz-ului românesc”

  2. Ce bărbat cunoscut ţi-a provocat sentimentul de dragoste la prima vedere?

Răspunsul Andreei Marin: Măruţă. Am ţinut-o în taină până acum, dar aici, în faţa tuturor, recunosc adevărul. M-am trezit cam târziu, cărţile sunt făcute, asta e. Dacă mă fac de râs să mă fac până la capăt. Acum eşti bătrân, bolnav, ramolit, dar e bine să ştii că nu mai avem ce să facem. M-am îndrăgostit de tonomat (n.r. referire la emisiunea Tonomatul de pe 2) la prima vedere, dar tu ai provocat sentimentul.

3. Tu eşti poreclită Zâna, cine consideri că merită să fie poreclită Scorpia din showbiz?

Răspunsul Andreei Marin: Iulia Albu este scorpia showbiz-ului românesc. Ştii cum e, cuvântul ăsta poţi să îl foloseşti şi ca alint, şi în glumă. Iulia Albu mie îmi provoacă o indiferenţă mare. Sunt antrenată pentru succes. 

ADVERTISEMENT

4. Eşti nevoită să pleci pe o insulă pustie pe termen nedeterminat şi ca să salvezi omenirea ar trebui să iei cu tine pe unul dintre următorii bărbaţi: Mircea Radu, Andi Vasluianu sau Andi Moisescu?

Mircea Radu
Despre Mircea Radu şi Andreea Marin s-a zvonit că ar fi avut o relaţie care a depăşit graniţele prieteniei . Sursă foto: Instagram

Răspunsul Andreei Marin: Mircea Radu. Avem o istorie împreună, nu ne putem face că nu suntem prieteni. Suntem prieteni, pentru că sunt prea bătrână ca să mai am nevoie de altceva. Deşi m-aş descurca cu fiecare dintre ei, pentru că sunt bărbaţi deştepţi. 

 5. Caracterizează-l în trei cuvinte pe Ion Ţiriac.

Răspunsul Andreei Marin: Celebru, profesionist şi mustăcios. Nu îi cunosc defectele, îl cunosc ca pe un om destul de bun la suflet şi nedrept judecat, cum mi se întâmplă şi mie.

Ion Ţiriac
Despre Ion Ţiriac şi Andreea Marin s-a scris în presă că au avut o relaţie amoroasă în urmă cu mulţi ani. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT