Life

Andreea Marin, detalii despre nunta cu Adrian Brâncoveanu. Când vor face pasul următor

Andreea Marin a oferit noi detalii despre nunta cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.
05.06.2021 | 22:47
Andreea Marin detalii despre nunta cu Adrian Brancoveanu Cand vor face pasul urmator
Ce spune Andreea Marin despre nunta cu Adrian Brâncoveanu. Sursa foto: avantaje.ro
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a făcut declarații despre nunta cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, cu care este împreună de patru ani. Prezentatoarea de la TVR 2 a oferit detalii despre viitorul relației pe care o are de atâta timp.

Vedeta de televiziune este destul de discretă atunci când vine vorba de viața personală și de relația cu Adrian Brâncoveanu. Invitată în cadrul unei emisiuni, șatena a vorbit despre pasul următor cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, detalii despre nunta cu Adrian Brâncoveanu. Când vor face pasul următor

De patru ani, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. Divorțată de trei ori, vedeta de la TVR 2 a fost întrebată despre o posibilă nuntă cu actualul iubit.

Andreea Marin este întotdeauna discretă atunci când vine vorba de viața amoroasă. „Zâna Surprizelor” a declarat, în cadrul unei emisiuni, că nu se grăbește să ajungă în fața altarului.

ADVERTISEMENT

În plus, fanii vor afla chiar de la ea atunci când va avea loc un astfel de eveniment în viața ei. Andreea Marin locuiește cu Adrian Brâncoveanu și spune că nu trebuie să fie căsătoriți pentru asta.

„În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”, a declarat prezentatoarea de la Televiziunea Română, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Andreea Marin și iubitul ei

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu s-au cunoscut într-un moment în care amândoi sufereau, așa că nu a fost dragoste la prima vedere.

Vedeta este de părere că suferința i-a adus împreună, iar sentimentele de iubire au evoluat în timp. Prezentatoarea și-a pierdut tatăl atunci când l-a cunoscut pe actualul partener.

ADVERTISEMENT

Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu.

Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a continuat vedeta.

Adrian Brâncoveanu este consul al României în Libia și formează un cuplu cu îndrpgita prezentatoare in 2017. Cei doi nu se gândesc încă la nuntă, chiar dacă locuiesc împreună și se înțeleg de minune.

ADVERTISEMENT