Life

Andreea Marin, detalii despre primul iubit al fiicei sale: „Nu trebuie să existe reticențe”

Andreea Marin a oferit detalii despre primul iubit al fiicei sale, Violeta, în vârstă de 13 ani.
03.06.2021 | 14:24
Andreea Marin detalii despre primul iubit al fiicei sale Nu trebuie sa existe reticente
Andreea Marin, detalii despre primul iubit al fiicei sale: „Nu trebuie să existe reticențe” Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a oferit detalii despre primul iubit al fiicei sale, Ana Violeta, aflată la vârsta adolescenței. Tânăra va împlini 14 ani la finalul acestui an.

Prezentatoarea de la Televiziunea Română este mândră de fiica ei, cu care are o relație foarte bună. Violeta este deja o domnișoară în toată regula și a moștenit trăsăturile fine ale mamei sale.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, detalii despre primul iubit al fiicei sale

Andreea Marin a dezvăluit că fiica ei încă nu a fost abordată de pretendenți, dar se pregătește pentru momentul în care tânăra va avea primul ei iubit.

Violeta are deja 13 ani și momentul în care se va îndrăgosti nu este departe. Prezentatoarea TV este de părere că fiica ei este însă prea rușinoasă pentru a vorbi despre relații.

ADVERTISEMENT

Totodată, șatena consideră că trebuie să discute și despre relații cu fiica ei adolescentă, atunci când va fi cazul.

În cadrul unei emisiuni, Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. Cele două se înțeleg de minune și vorbesc despre orice, exact ca două prietene.

ADVERTISEMENT

„Suntem prietene și mereu stăm la șuetă, ca fetele. E vârsta ei de care mă bucur cel mai mult, recunosc. Deja mă pot sfătui cu ea, dar uneori sunt întrebări la care eu nu am răspunsuri și ea le are.

E cât mine de înaltă. Încă nu avem pretendenți, dar mă aștept, mă pregătesc.

Deocamdată, Violeta e destul de rușinoasă ca să primească sfaturi, dar cred că va veni vremea, cred eu, când vom ajunge și la acest subiect, deschis, nu trebuie să existe reticențe aici!”, a declarat Andreea Marin la emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV, prezentată de Cristi Brancu.

ADVERTISEMENT

Fiica Andreei Marin a avut Covid-19

Iarna trecută, Violeta s-a confruntat cu virusul SARS – CoV – 2, iar mama ei a fost foarte îngrijorată din această cauză.

Din fericire, tânăra a făcut o formă ușoară a bolii și a trecut repede peste acest impas, ba chiar ea a fost cea care a liniștit-o pe mama ei.

„Cred că mi-am făcut prea multe griji, chiar ea mi-a spus că mama nu trebuie să-ți faci atâtea griji, vom reveni la școală, va fi bine.

În iarnă n-a fost atât de comod, a avut boala într-o formă destul de lejeră, chiar în sărbătorile de iarnă și în apropierea zilei ei de naștere, dar până la urmă e o lecție”, a declarat Andreea Marin la Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT