Life

Andreea Marin, detalii despre relația cu Adrian Brâncoveanu. La ce este priceput iubitul vedetei

Andreea Marin a oferit detalii despre relația ci cu Adrian Brâncoveanu. Iată la ce este priceput iubitul vedetei TV.
23.10.2021 | 19:11
Andreea Marin detalii despre relatia cu Adrian Brancoveanu La ce este priceput iubitul vedetei
Andreea Marin, detalii despre relația cu Adrian Brâncoveanu. La ce este priceput iubitul vedetei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a oferit câteva detalii neștiute despre relația ei cu Adrian Brâncoveanu, cu care este împreună de patru ani. Prezentatoarea TV este mai fericită ca oricând în brațele partenerului ei, care o sprijină în tot ceea ce face.

Vedeta are numai laude la adresa partenerului ei de viață. Invitată în platoul emisiunii lui Teo Trandafir, prezentatoarea i-a lăudat iubitului ei abilitățile culinare.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, despre relația cu Adrian Brâncoveanu

După trei căsnicii eșuate, Andreea Marin și-a găsit fericirea alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi formează un cuplu de patru ani și se sprijină reciproc, iar vedeta a oferit câteva detalii despre relația lor.

Se pare că diplomatul are și abilități culinare desăvârșite, după cum a dezvăluit chiar „Zâna Surprizelor”. Adrian Brâncoveanu este foarte priceput la prepararea specialităților italienești, mai ale atunci când este vorba de paste.

ADVERTISEMENT

„Să ştii că e chiar foarte priceput. Îi iese bine orice specialitate italiană. Face nişte paste foarte bune”, a declarat Andreea Marin la Teo Show, la Kanal D.

Recent, vedeta de televiziune și-a renovat casa, iar iubitul ei a ajutat-o cu acest lucru. Andreea Marin a recunoscut că nu ar fi reușit să facă atâtea fără ajutorul bărbatului cu care este împreună din 2017.

ADVERTISEMENT

Ce spune Andreea Marin despre un al doilea copil

La un moment dat, Andreea Marin a fost întrebată dacă și-ar dori să devină mămică pentru a doua oară. Fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” are o fiică, Violeta, care va împlini 14 ani în câteva luni.

Deși prezentatoarea va împlini și ea 47 de ani în apropierea Crăciunului, nu ar spune nu dacă ar mai rămâne însărcinată. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. consideră că toate lucrurile se vor întâmpla la momentul potrivit și nu forțează nimic.

ADVERTISEMENT

„Când o vrea Dumnezeu. (…) Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple.

E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

Înainte de relația cu Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin a fost căsătorită cu Tuncay Ozturk în perioada 2013 – 2017.

În 2006, vedeta s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr., cu care are o fiică, Violeta, dar mariajul lor s-a destrămat șapte ani mai târziu. Andreea Marin a mai fost căsătorită și cu Cristian Gheorghiță din 1995 până în 2000.

ADVERTISEMENT