Life

Andreea Marin, detalii despre relația dintre fiica sa și fratele vitreg, Radu Ștefan Bănică: ”Este o premieră”

Andreea Marin, dezvăluiri legat de prietenia dintre fata sa și fratele vitreg, Radu Ștefan Bănică. Ce a povestit vedeta.
15.05.2023 | 15:24
Andreea Marin detalii despre relatia dintre fiica sa si fratele vitreg Radu Stefan Banica Este o premiera
Andreea Marin, dezvăluiri legat de prietenia dintre fata sa și fratele vitreg, Radu Ștefan Bănică. Ce a povestit vedeta. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Surprize, surprize a dat cărțile pe față și câteva detalii despre relația dintre fiica sa și fratele vitreg. Bruneta a discutat despre premiera care a avut loc pe scena de la Gala Atipic Beauty 2023.

Andreea Marin, dezvăluiri legat de prietenia dintre fata sa și fratele vitreg, Radu Ștefan Bănică. Ce a povestit vedeta

Andreea Marin vine cu noi dezvăluiri legat de prietenia dintre fata sa, Ana Violeta, și fratele vitreg, Radu Ștefan Bănică. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. este bucuroasă că cei doi tineri se înțeleg foarte bine și ies des împreună.

ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare susține că fiica sa și băiatul fostului partener de viață seamănă foarte mult, au pasiuni comune și în plus, se iubesc și se respectă reciproc. De altfel, apar des în imagini pe rețelele de socializare.

„Am avut o mare bucurie profesională ca producător, dar și pe cea din suflet, ca mamă. Când fiica mea, Violeta, a pășit pe scenă alături de fratele ei, Radu Ștefan, inima mea a bătut cu putere și mi-a fost tare greu să-mi ascund lacrimile.

ADVERTISEMENT

Ei sunt ca două picături de apă și îi iubesc nespus și sunt atât de mândră de relația lor. De faptul că sunt doi tineri educați, cu bun simț, cu pasiuni frumoase și empatie, amândoi au făcut voluntariat pentru această gală.

Violeta și Radu Ștefan, fratele ei, au fost superbi împreună. Și este o premieră pentru această gală să urce un cuplu pe scenă, alături de un alt cuplu, mama în scaun rulant, cu fiul ei”, a mărturisit Andreea Marin pentru publicația ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, împlinită pe toate planurile

Andreea Marin este împlinită pe toate planurile și este foarte fericită că fiica sa, Violeta, este sănătoasă. Tânăra este o elevă studioasă și foarte atentă la comunitatea din care face parte, fiind concentrată pe voluntariat.

Fata prezentatoarei și a lui Ștefan Bănică Jr. merge în mai multe centre, unul dintre acestea fiind de reabilitare pentru adolescenți. În plus, susține că această pasiune și cauzele nobile pe care le face îi aduc bucurie sufletească.

ADVERTISEMENT

Totul a plecat de la renumita sa mamă care i-a arătat calea în urmă cu ceva vreme. De asemenea, Andreea Marin este mândră că în felul acesta Violeta are creditele necesare pentru a intra la facultatea pe care și-o dorește.

ADVERTISEMENT