Life

Andreea Marin dezvăluie secretul siluetei perfecte după sărbători. Ce dietă ține vedeta

08.01.2021 | 17:39
Andreea Marin dezvaluie secretul siluetei perfecte dupa sarbatori Ce dieta tine vedeta
Andreea Marin dezvăluie secretul siluetei perfecte după sărbători. Ce dietă ține vedeta. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Marin le-a dezvăluit fanilor cum reușește să slăbească după sărbători și care este secretul siluetei cu care se poate lăuda la vârsta ei. Vedeta le-a explicat urmăritorilor de pe rețelele de socializare cum să pregătească o masă delicioasă, cu puține calorii. 

Prezentatoarea de la TVR2 are o dietă personalizată de la nutriționist, după ce a mâncat atâtea preparate tradiționale cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Vedeta respectă indicațiile medicului și le-a oferit și fanilor rețeta ei.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o rețetă cu pâine, foarte ușor de făcut și cu puține calorii, pentru femeile dornice să dea jos kilogramele acumulate de Crăciun și Revelion, fără să renunțe la prea multe alimente.

Andreea Marin, secretul siluetei perfecte după sărbători. Ce dietă ține vedeta

Andreea Marin a împlinit recent 46 de ani, însă aspectul fizic nu îi trădează deloc vârsta. Prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate” de la TVR2 se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, însă mesele de sărbători i-au adus câteva kilograme în plus.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a apelat la ajutorul medicului nutriționist pentru a da jos tot ce a acumulat în ultimele săptămâni și a împărtășit o rețetă delicioasă cu fanii ei de pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă.

Vedeta a vorbit despre o rețetă inedită de pâine, care se prepară în câteva minute și are puține calorii. În plus, dieta ei nu este atât de strictă, pentru că nu a fost nevoită să facă sacrificii majore în alimentație.

ADVERTISEMENT

„Pâinica promisa de dietă! E mai gălbioară, pentru că e gătită cu ouă, și e gata în doar 5 minute! Evită făina tradițională, e o variantă gustoasă de pâine făcută in casă atunci când vrei să ții o dietă fără făinoase, carbohidrați (fără pâine, paste, orez, cartofi).

Așadar :
✔️65g făină de migdale ( cam 3 linguri cu vârf, o găsești online sau la Plafar)
✔️2 ouă întregi
✔️2 linguri de unt topit
✔️o linguriță mică de praf de copt
✔️sare după gust
✔️eu adaug, așa cum vedeți și în fotografia 2, diverse semințe și condimente : chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper.
✔️când vrei să iasă un desert fără zahăr în loc de pâine, înlocuiești sarea și condimentele de mai sus cu picături de ștevie pentru îndulcire (cea mai bună variantă de înlocuire a zahărului, mai indicată decât siropul de agave), poți pune dacă vrei și puțină cacao sau mai bine pudră de roșcove.

ADVERTISEMENT

Amesteci totul intr-un vas mai înalt, de pildă un bol de sticlă, și îl bagi la microunde cam 3 minute, doar atât! Aluatul crește și se coace, dacă vrei poți sa mai adaugi apoi 30 de secunde, depinde cât vrei sa iasă de rumenită pâinea.

E tare gustoasă și în dieta mea pot mânca dacă vreau și carne, pește, fructe de mare, brânză, smântână, pot pune unt pe pâine, compensând cu grăsimi bune lipsa carbohidraților. Adaug mereu salate, legume, supe, ciorbe, ceai. Evit doar ce conține carbohidrați și zahăr, inclusiv fructele prea bogate în zaharuri, în rest am libertate, dar nu pot mânca oricum mult, organismul se reglează tare bine și nu îmi cere prea mult. Eu evit băuturile carbogazoase, nu beau cafea oricum, deși ea e permisă, e posibil și un pahar de vin, însă nu e opțiunea mea acum.

Mișcare în aer liber, caut să fie jumătate de oră zilnic, excepții doar rar, când chiar nu pot dintr-o cauza bine motivată. Seara mănânc cel mai târziu cu 4 ore înainte de culcare și las spațiu între mese câteva ore, minim 3. Sunt și alte detalii în dietă, nu doar aceste principii generale, dar care sunt specifice fiecărui om în parte, de aceea am făcut întâi analizele de sânge cerute de nutritionista mea (…), care mi-a personalizat dieta în funcție de preferințele mele. Poftă mare!”, a scris vedeta pe Instagram.

Andreea Marin, rețetă, dietă
Andreea Marin, rețetă de pâine. Sursa foto: Instagram

Andreea Marin, revenire de succes pe micile ecrane

După mai mulți ani în care a lipsit de la emisiunile televizate, Andreea Marin s-a întors la Televiziunea Română cu un nou proiect, „Nu există nu se poate”, o emisiune în care vrea să evite subiectele mondene și controversate.

Prezentatoarea a declarat, înainte de a începe emisiunea, că își respectă munca și telespectatorii, așa că nu va modera o emisiune tabloid doar pentru audiență, ci vrea să promoveze adevărate valori.

„Și ca să o spun direct: vulgaritatea, prostituția, scandalul nu vor fi niciodată parte din munca mea.

Nici dacă m-ai îmbrăca în aur, eu nu aș face-o, pe acest tărâm, pentru mine există… nu se poate. Prin decizie proprie și voința mea”, spunea vedeta la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT