Life

Andreea Marin, dezvăluire despre condițiile revenirii în televiziune: ”Mă respect”

06.11.2020 | 18:39
Andreea Marin dezvaluire despre conditiile revenirii in televiziune Ma respect
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a revenit pe micile ecrane după o pauză îndelungată, moderând o emisiune de suflet la Televiziunea Română. Celebra prezentatoare a mărturisit recent care au fost condițiile pe care le-a pus producătorilor pentru a reveni pe sticlă. 

Vedeta a declarat că nu s-a gândit nicio secundă să facă show-uri care aduc audiență cu orice preț, ci s-a bazat pe motto-ul regretatului ei tatăl, și anume „Nu există nu se poate”, așa cum se intitulează și emisiunea pe care o prezintă de luni până joi, la TVR 2.

ADVERTISEMENT

Bruneta a mai precizat și care este punctul ei forte cu care va aduce audiență emisiunii. Mai exact, Andreea Marin apelează la profesionalism, nu la scandal, vulgaritate sau nuditate. Așadar, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. este consecventă și are încredere că proiectul va fi unul de succes.

Andreea Marin, declarație fără perdea despre condițiile revenirii pe sticlă

„De la început am spus limpede, și colegilor mei de la TV, și oricărui jurnalist care m-a întrebat: noi construim ceva temeinic, pas cu pas, nu vreau să avem presiunea audienței cu orice preț.

ADVERTISEMENT

Pornim cu un produs premium, pe un post care se reconstruiește de la zero. Orice profesionist în această meserie știe că e nevoie de răbdare și consecvență.

Altfel, e simplu: vrem să ne batem cu rapiditate cu cei care sunt vechi pe piață și fac audiență cu bârfe, menuri, șușanele și scandaluri inventate? Să ne dăm cu toții hainele jos și să vezi ce repede crește audiența. 

ADVERTISEMENT

Ăsta e scopul? Nu, nu al meu. Iar televiziunea națională are o altă misiune, așa cum văd eu lucrurile: să și educe. Noi nu ne permitem să ne… prostim la TV, asta ca să folosesc un termen blând.

Și ca să o spun direct: vulgaritatea, prostituția, scandalul nu vor fi niciodată parte din munca mea.

ADVERTISEMENT

Nici dacă m-ai îmbrăca în aur, eu nu aș face-o, pe acest tărâm, pentru mine există… nu se poate. Prin decizie proprie și voința mea”, a declarat Andreea Marin într-un interviu pentru revista VIVA!

Andreea Marin, despre primul sezon al emisiunii „Nu există nu se poate”

Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize” a mărturisit că are foarte mare respect pentru telespectatori, motiv pentru care niciodată nu va prezenta show-uri în care nu are încredere sau care cer audiență încă de la primele apariții.

Vedeta susține că primul sezon al show-ului „Nu există nu se poate” de la TVR 2 este unul de încercare, un test al răbdării atât pentru echipă, cât și pentru cei care urmăresc acest format.

„Mă respect și-mi respect telespectatorii. În timp, pas cu pas, din ce în ce mai mulți vor afla despre curățenia și frumusețea acestui program.

Primul sezon e întotdeauna un test al răbdării și un instrument de studiu, dacă îți propui să privești cu seriozitate această meserie și pe termen lung. 

Asta e prima lecție moștenită de la reputatul regizor Valeriu Lazarov, mentorul meu și tatăl Surprizelor de altădată”, a completat Andreea Marin, mai arată sursa citată mai devreme.

ADVERTISEMENT