Life

Andreea Marin, dezvăluire emoționantă legat de fiica sa. Ce lecție a învățat de la Violeta

28.05.2020 | 16:02
Andreea Marin dezvaluire emotionanta legat de fiica sa Ce lectie a invatat de la Violeta
ADVERTISEMENT

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate personalități din showbiz-ul autohton, însă de puține ori vorbește despre fiica sa și a lui Ștefan Bănică Jr. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit un episod în care Violeta a făcut-o să plângă, după ce i-a reproșat că i-a stricat un cadou de suflet.

Fosta prezentatoare TV, întâmplare emoționantă din cauza fiicei sale

„Zâna Surprizelor”, Andreea Marin, a povestit pe una dintre paginile sale de socializare o întâmplare care a emoționată până la lacrimi. Vedeta a mărturisit că și-a dojenit fiica pentru că i-ar fi stricat un cadou de suflet, însă în cele din urmă fosta prezentatoare a regretat cele petrecute.

ADVERTISEMENT

„Dimineți cu iubire… Aseară, am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspiraționale, editat odată cu cartea «Povestea mea, Michelle Obama» – mulțumesc, dragostea mea! Văzându-l, fetița mea l-a deschis și am zărit-o scriind ceva pe o pagină.

Am dojenit-o puțin că îmi mâzgălește cadoul. Când m-am trezit, am răsfoit și… iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile și mi s-a umplut inima de recunoștință și dragoste”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Lecția pe care vedeta a învățat-o de la fetița sa, Violeta

Ambasadorul Național pentru UNICEF în România a povestit în continuare că a învățat o lecție foarte importantă la care nu se aștepta din partea unui copil, mărturisind totodată că cel mai bun combustibil este dragostea Violetei.

Violeta scrisese pe cartea vedetei „mama”, în semn de apreciere pentru cea care i-a dat viață. Andreea Marin a împărtășit întâmplarea emoționată cu fanii din mediul online care au apreciat în număr foarte mare dezvăluirea.

ADVERTISEMENT

„Uneori, îi credem doar «copii», uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem că ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinți. Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor.

Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simțim, o binecuvântare fără seamăn ne îmbrățișează inima. Oare ei știu cu adevărat cât de mult îi iubim?

ADVERTISEMENT

Știm să exprimăm tumultul de dragoste care locuiește în noi de când i-am simțit sămânță în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi? Prețuieste viața! Mulțumesc, te iubesc, Violeta mea”, a completat vedeta mesajul din mediul online.

ADVERTISEMENT