Life

Andreea Marin, dezvăluiri despre momentul în care l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu. Ce i-a adus împreună, de fapt

Andreea Marin, detalii despre clipa în care i-a ieșit în cale Adrian Brâncoveanu. Ce i-a unit, în realitate, pe cei doi parteneri.
17.06.2024 | 21:39
Andreea Marin dezvaluiri despre momentul in care la cunoscut pe Adrian Brancoveanu Ce ia adus impreuna de fapt
Andreea Marin, detalii despre clipa în care i-a ieșit în cale Adrian Brâncoveanu. Ce i-a unit, în realitate, pe cei doi parteneri. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Andreea Marin, dezvăluiri despre momentul în care l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu. Ce i-a adus împreună, de fapt. Formează unul dintre cele mai discrete și unite cupluri din showbiz, fiind o familie de 7 ani.

Andreea Marin, detalii despre clipa în care i-a ieșit în cale Adrian Brâncoveanu. Ce i-a unit, în realitate, pe cei doi parteneri

Andreea Marin, detalii despre clipa în care i-a ieșit în cale Adrian Brâncoveanu. Ce i-a unit, în realitate, pe cei doi parteneri care doresc să vorbească rar despre povestea lor de dragoste, deși sunt împreună de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Surprize, surprize crede că în viață nu este nimic întâmplător. De aceeași părere este și în ceea ce privește întâlnirea cu actualul partener de viață, cu care formează un cuplu de aproximativ 7 ani.

Vedeta nu crede în coincidențe, mai ales că l-a cunoscut pe fostul consul de Libia într-o perioadă destul de grea. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. consideră că iubirea lor s-a clădit pe durerile trecutului, pe pierderi și suferințe.

ADVERTISEMENT

„Destinul ne-a adus împreună într-un moment dificil pentru amândoi, am pierdut oameni dragi și, cumva, greutățile ne-au unit… Dragostea noastră s-a clădit, așadar, pe un fundament serios și profund.

A înflorit pas cu pas”, a declarat Andreea Marin într-un interviu revista viva.ro. Din păcate, vedeta își pierduse tatăl în perioada în care l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, care a suferit, de asemenea, o mare durere.

ADVERTISEMENT

„Sunt omul care nu crede în coincidențe, dar da, destinul ne-a intersectat la trecerea în neființă a doi oameni dragi nouă, și nu oarecare, ci părinții noștri. A fost un moment al vieții care a creat o legătură unică între noi”, a spus Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin, aprecieri din partea lui Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a primit numeroase aprecieri din partea partenerului de viață, Adrian Brâncoveanu. Fostul consul susține că și-a asumat faptul că fosta prezentatoare de la TVR este o persoană publică, dar extrem de asumată, în detrimentul oricăror riscuri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, spune că este un promotor al binelui și un om iubitor, cald și deschis. Mai mult decât atât, în ciuda tuturor problemelor nu uită niciodată să zâmbească. Andreea Marin este un om valoros în ochii iubitului ei.

ADVERTISEMENT