Life

Andreea Marin, dezvăluiri dureroase despre un fost soț. Regretă căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.?

20.04.2021 | 19:35
Andreea Marin dezvaluiri dureroase despre un fost sot Regreta casnicia cu Stefan Banica Jr
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a făcut dezvăluiri dureroase despre unul dintre foștii soți. Celebra prezentatoare TV și-a deschis sufletul, precizând că are regrete legat de una dintre căsniciile sale, oamenii ducându-se cu gândul la Ștefan Bănică Jr. 

Frumoasa brunetă a mărturisit că s-a întrebat în trecut ce a văzut la omul de lângă ea, lucru valabil și invers. Vedeta a ținut să mai adauge că nu s-a îndrăgostit de aparențe, ci de faptele bărbatului care i-a fost alături. Să fie oare vorba de juratul de la X Factor?

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea nu a oferit niciun nume, însă spune că fiecare experiență a întărit-o și a făcut-o să fie femeia de azi. Andreea Marin a devenit puternică și stăpână pe sine, deși au fost momente în care rănile s-au dovedit a fi greu de depășit.

Andreea Marin regretă un mariaj. Să fie vorba de Ștefan Bănică Jr?

„Da, m-am întâlnit. Dar poate nu ar trebui să fim atât de duri: «Oare ce oi fi văzut la el?!». Întrebarea se poate și reciproc: «Oare ce o fi văzut el la mine?!». Oamenii se schimbă, unii într-o direcție, alții în alta.

ADVERTISEMENT

În fond, ce rămâne e omenia dintre noi și calitățile certe pe care le avem, faptele noastre. Eu sunt omul care se îndrăgostește de faptele altuia și nu de aparențe. 

Până nu te lovești de greutăți e greu. Cred că o fată devine o femeie pe măsură ce trăiește niște experiențe care o învață, o maturizează. Nu e un moment al vieții.

ADVERTISEMENT

Devenim mai calde, mai atente, mai înțelepte. Am avut momente care au lăsat răni, dar am ales să fac tot ce îmi stă în putere să învăț ceva și să merg mai departe.

Dar în același timp să zâmbesc vieții, să devin un om mai frumos, chiar dacă apar ridurile”, a mărturisit Andreea Marin într-o emisiune de la Canal 33.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la TVR 1 a fost căsătorită de trei ori până acum. Prima oară și-a unit destinul cu Cristian Gheorghiță, pe când avea numai 21 de ani. Ulterior, l-a cunoscut pe actorul și cântărețul Ștefan Bănică, care a făcut-o mamă de fată.

Vedeta s-a măritat a treia oară cu medicul Tuncay Ozturk, însă nici acest mariaj nu a rezistat. În prezent, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, cu care locuiește de ceva vreme în aceeași casă.

ADVERTISEMENT