Life

Andreea Marin, dezvăluiri emoționante. Nu poate accepta despărțirea de fiica ei: „Am nopți în care nu dorm sau plâng”

Andreea Marin nu poate dormi nopțile și varsă lacrimi amare. „Zâna surprizelor” nu-și poate lua „la revedere” de la fiica sa.
10.10.2023 | 10:32
Andreea Marin dezvaluiri emotionante Nu poate accepta despartirea de fiica ei Am nopti in care nu dorm sau plang
Andreea Marin suferă deja gândindu-se la plecarea Violetei de acasă. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Marin se pregătește de pe acum pentru plecarea de acasă a fiicei sale. Violeta își dorește să studieze Dreptul în Statele Unite ale Americii și chiar dacă mai sunt aproape doi ani până atunci, „Zâna” varsă lacrimi amare.

Andreea Marin suferă gândindu-se că fiica sa va pleca de acasă

Andreea Marin este mândră de fiica sa. O crește pe Violeta după principii bine înrădăcinate, iar adolescenta are deja reușite cu care își bucură părinții. Urmează să studieze Dreptul în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă este din cale afară de fericită, Andreea Marin a început de pe acum să se pregătească pentru plecarea de acasă a fiicei sale. „Zâna Surprizelor” a mărturisit că are nopți în care plânge sau nu poate să doarmă gândindu-se la despărțire.

Pe de altă parte, în fața fetei sale se arată puternică. Încearcă să o îmbărbăteze pe Violeta și urmează exemplul tatălui său, care a încurajat-o întotdeauna să-și ia viața în propriile mâini.

ADVERTISEMENT

„Am nopți în care plâng”

Andreea Marin își dorește ca fiica sa ajungă o femeie independetă, care știe cum să se descurce în viață. Tocmai de aceea, este convinsă că plecarea Violetei la studii în afara țării va reprezenta fundația pentru un viitor strălucit.

„Deja am nopți în care nu dorm sau plâng, ăsta e adevărul. Și ea îmi spune același lucru: ‘Mama, mai este un an și ceva până atunci, aproape 2 ani și eu deja mă gândesc că nu mă pot despărți de tine’.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte eu o încurajez și îi explic că și pe mine tatăl meu, desigur nu fără inima strânsă, m-a încurajat să iau lumea în piept, să îmi pun mintea la contribuție. De la la București am călătorit în toată lumea datorită documentarelor pe care le-am făcut.

Aveam 20 și un pic de ani. Nu i-o fi fost ușor tatălui meu, care o bună bucată de vreme ne-a crescut singur, pentru că mama mea s-a stins când eram copii și așa mai departe. 

ADVERTISEMENT

Nu i-a fost ușor. Dar a înțeles că numai așa voi pricepe despre ce e vorba în viață și ce-i cu lumea în care trăim”, a spus Andreea Marin în emisiunea lui Cristi Brancu, citat de romaniatv.net. 

ADVERTISEMENT