Life

Andreea Marin, atac fin la adresa Iuliei Albu: „Nu știu cine a încercat ironia, doamna sau găina”

Andreea Marin a făcut o serie de dezvăluiri fără perdea, provocată să răspundă la câteva întrebări pe care nu le-a mai primit până acum de la nimeni, în emisiunea Teo Show.
18.01.2022 | 16:39
Andreea Marin atac fin la adresa Iuliei Albu Nu stiu cine a incercat ironia doamna sau gaina
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a fost provocată să răspundă la cele mai indiscrete întrebări, unele care au legătură cu personalități publice de la noi, iar dacă refuza întrebarea, era nevoită să consume anumite preparate aflate pe masă.

Totul s-a petrecut în platoul Teo Show, unde prezentatoarea de televiziune a făcut față cu brio curiozităților lui Bursucu.

ADVERTISEMENT

Prima întrebare la care Zâna Surprizelor a răspuns va avea cu siguranță ecouri în spațiul public. Adrian Cristea a vrut să știe dacă a ironizat-o cineva în spațiul public sau a încercat măcar să o deranjeze cu vreo ironie.

Andreea Marin, săgeată către Iulia Albu

Andreea a dat un nume fără să clipească, luându-i pe toți prin surprindere. „Iulia Albu a încercat ironia. Nu știu cine a încercat ironia, doamna sau găina. A încercat. Nu prea i-a ieșit. E o modă să încerci să te agăți de cei care știi sigur că nu-ți dau răspunsul”, a spus Andreea Marin la Teo Show.

ADVERTISEMENT

A ținut să precizeze că nu o mai deranjează de multă vreme ce spune unul sau altul despre ea.

O altă întrebare care ar fi pus-o în dificultate pe prezentatoare, într-un alt context, a fost dacă ar accepta să fie la aceeași masă, într-un proiect tv, cu fostul ei soț, Ștefan Bănică.

Captură Kanal D

N-ar spune nu unei colaborări în televiziune cu Ștefan Bănică

Ambasadoarea UNICEF în România a spus că nu ar vedea o problemă să fie colegă de televiziune cu Ștefan Bănică. A spus că ea s-a despărțit de el pe plan personal, dar dacă este vorba despre un proiect în care trebuie să dovedească faptul că este o profesionistă, nu ar spune nu.

ADVERTISEMENT

Andreea a mai vorbit și despre proiectele sale de viitor, fiind extrem de implicată în activitățile celor de la Creative Hub. Printre regretele de zi cu zi ale vedetei se numără statul prea mult pe telefon. Tot ea a spus că, din nefericire, telefonul a devenit extrem de necesar mai ales în meseria pe care o are.

„Stau mult pe telefon. Îl folosesc și pe post de computer. Acum telefoanele astea au de toate.

Lucrez la a face chestii extraordinare la Creative Hub. Anul acesta va fi primul an de explozie, în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Andreea Marin la Kanal D.

ADVERTISEMENT