Life

Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Adrian Brâncoveanu. Ce se întâmplă după 6 ani

Andreea Marin, declarații surprinzătoare despre legătura cu Adrian Brâncoveanu. Sunt împreună de 6 ani și au o poveste unică.
01.01.2023 | 19:15
Andreea Marin dezvaluiri neasteptate despre relatia cu Adrian Brancoveanu Ce se intampla dupa 6 ani
Andreea Marin, declarații surprinzătoare despre legătura cu Adrian Brâncoveanu. Sunt împreună de 6 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare a emisiunii Surprize, surprize a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația cu fostul consul de Libia, încă din prima zi a lui 2023. Vedeta a spus ce se întâmplă după 6 ani de când a găsit omul potrivit pentru ea.

Andreea Marin, declarații surprinzătoare despre legătura cu Adrian Brâncoveanu. Sunt împreună de 6 ani

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o poveste de dragoste discretă și departe de ochii curioșilor. Frumoasa brunetă consideră că se află în cea mai bună perioadă a vieții sale legat de iubire și relații.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar cosiderăm că dragostea e cel mai important liant și dar, totodată. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul, au o semnificație. 

Comunicarea dintre noi e mult mai așezată, mult mai matură, ne-am învățat unul pe celălalt. Oamenii în timp ajung să se cunoască mai bine. 

ADVERTISEMENT

Am ajuns să ne facă plăcere chiar și clipele în care pur și simplu stăm istoviți, după o zi de muncă, unul lângă celălalt în fața șemineului, fiecare cu cartea lui în mână.

Chiar ne bucurăm de această stare de bine și de liniște, de pace interioară. El mă vede așa cum mă văd toți cei din familie, ca un om normal ”, a dezvăluit Andreea Marin într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, relație autentică cu Adrian Brâncoveanu

Andrea Marin are o relație autentică cu Adrian Brâncoveanu cu care se iubește de ani buni. Prezentatoarea susține că nu este geloasă, dar nici nu are motive exagerate în acest sens și nu duce lucrurile la exces.

În plus, fosta moderatoare de la Surprize, surprize este foarte tolerantă și dă totul în povestea de dragoste pe care o trăiește de aproximativ 6 ani. Legătura este una matură și vedeta simte că este dintotdeauna împreună cu actualul partener de viață.

ADVERTISEMENT

„Pentru noi asta e normalitatea, ne susținem reciproc. Se întâmplă ca el să fie în prim-plan și eu îi sunt alături. Mi se pare că asta e valoarea unui cuplu”, a mai adăugat Andreea Marin, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT