Life

Andreea Marin, din culisele despărțirii de Tuncay Ozturc. Care a fost motivul real al separării

25.02.2021 | 10:54
Andreea Marin din culisele despartirii de Tuncay Ozturc Care a fost motivul real al separarii
ADVERTISEMENT

Andreea Marin și Tuncay Ozturc au divorțat după 3 ani de mariaj, celebra prezentatoare dezvăluind care a fost motivul real care a dus la separare. Vedeta a spus totul despre culisele despărțirii de medicul de origine turcă. 

Bruneta susține că toți bărbații care au intrat în viața ei au știut că au alături o femeie de carieră, însă au fost și persoane care au profitat din plin de acest aspect. Moderatoarea de la TVR 2 crede că cel de-al doilea soț a încercat să iasă în față datorită ei.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” a mărturisit că Tuncay Ozturc nu a putut ieși la înaintare prin forțele proprii, de aceea s-a și urcat în cârca sa. Andreea Marin spune că așa și-a atins fostul soț scopurile pe care le avea în minte.

Andreea Marin, adevărul despre divorțul de Tuncay Ozturc

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele din relațiile mele nu s-au întâmplat din cauza carierei.

ADVERTISEMENT

Nu au avut legătură unele cu altele. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe celălalt în unul dintre cazuri, pe unul dintre foștii soți.

Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forțe, așa că a făcut-o cățărându-se pe umerii mei.

ADVERTISEMENT

Se întâmplă și așa ceva. Sunt și astfel de relații în care nu observi că celălalt are un interes care la un moment dat întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct”, a spus Andreea Marin pentru canal33.ro.

Frumoasa brunetă crede că nu a făcut cele mai inspirate alegeri în trecut legat de relațiile sentimentale. Vedeta nu s-a gândit să-și aleagă un partener de viață care să i se potrivească din punct de vedere al carierei, având până acum două căsnicii la activ.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. alături de care are o fiică pe nume Violeta, al doilea mariaj fiind cu Tuncay Ozturc de care a divorțat după 3 ani. În momentul de față vedeta este într-o relație cu Adrian Brâncoveanu.

ADVERTISEMENT