Life

Andreea Marin e tare mândră de fiica ei. Cât de mare și frumoasă a crescut Violeta

25.09.2020 | 08:56
Andreea Marin e tare mandra de fiica ei Cat de mare si frumoasa a crescut Violeta
ADVERTISEMENT

Andreea Marin se mândrește cu fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr., Violeta. Copila s-a transformat într-o adevărată domnișoară și a moștenit trăsăturile celebrilor ei părinți.

Prezentatatoarea a postat pe rețelele de socializare un colaj foto al fiicei sale. Violeta Bănică are 12 ani și s-a transformat dintr-o copilă drăgălașă într-o adevărată domnișoară. Andreea se declară surprinsă de trecerea rapidă a timpului: „când o fi trecut timpul?! Eu știu doar că ieri era bebeluș la pieptul meu…”, a scris ea la descrierea imaginii pe care a postat-o.

ADVERTISEMENT

Internauții au reacționat și ei la vederea acelei postări, care a strâns nu mai puțin de 51 de mii de aprecieri și peste 2600 de comentarii doar pe Facebook.„Andreea draga,să-ți trăiască fetița,este o domnișoară superbă.Sper pe cât de frumoasa tot atât de isteață și inteligentă precum mama. Felicitari!”, „Ce frumusețe! Ce domnișoara mare! Doamne ce repede trec anii!”, „Timpul trece dar trebuie să ne bucurăm și să trăim în prezent! Tot ce a trecut a fost ca un vis, dar contează acum! Dumnezeu să vă dea sănătate și lumină!”, sunt doar câteva reacții ale fanilor vedetei, surprinși și ei la vederea Violetei.

Violeta Bănică și mama ei, Andreea Marin
Andreea Marin e tare mândră de fiica ei. Cât de mare și frumoasă a crescut Violeta
Sursa foto: Facebook

Andreea Marin este o mamă mândră și o femeie de succes.

Andreea demonstrează cât de mult se mândrește cu fiica ei. Un eveniment recent, Gala Premiilor Ucin 2020, a surprins-o pe prezentatoare însoțită de fiica ei.

ADVERTISEMENT

Cele două au venit împreună, iar acolo era prezent și fratele Violetei, Radu Ștefan Bănică. Cei trei s-au fotografiat împreună, oferind publicului o imagine deosebită a celor doi frați alături de „Zâna Surprizelor”.

Andreea Marin, Violeta și Radu Ștefan Bănică
Andreea Marin, Violeta și Radu Ștefan Bănică
Sursa foto: Instagram

Andreea Marin își dorește să mai facă un copil

„Zâna Surprizelor” a declarat că își dorește să mai facă un copil pe cale naturală: „îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a spus prezentatoarea pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin are o relație de aproximativ 3 ani Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Ea a mai spus că, atât iubitul, cât și fiica ei, sunt încântați de ideea unui nou membru în familie.

„Zâna Surprizelor” se întoarce pe micile ecrane

În cadrul Galei Premiilor Ucin 2020, Andreea a povestit și de următoarea apariție a sa pe micile ecrane. Este vorba de un proiect care va demara la TVR din luna octombrie.

ADVERTISEMENT

„Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV”, spune vedeta.

„M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea bună. Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent”, a povestit Andreea pentru elle.ro

ADVERTISEMENT