Life

Andreea Marin, filmată nemachiată în timp ce face saună: “Specialiști din Franța și din România mi-au creat propria cremă”

Andreea Marin a fost întotdeauna apreciată pentru frumusețea ei naturală. La 47 de ani, vedeta de televiziune s-a lăsat filmată fără strop de machiaj pe ten.
25.01.2022 | 13:57
Andreea Marin filmata nemachiata in timp ce face sauna Specialisti din Franta si din Romania miau creat propria crema
Andreea Marin s-a lăsat filmată fără machiaj. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La 47 de ani, Andreea Marin este, în continuare, una dintre cele mai frumoase și apreciate femei din România. Vedeta nu se ferește să își arate chipul nemachiat, ba chiar a declarat că încearcă, pe cât posibil, să folosească machiaj doar în situații excepționale.

Cum arată Andreea Marin fără machiaj?

andreea marin fără machiaj
Andreea Marin s-a lăsat filmată fără machiaj.
Sursa: captură Pro TV

Andreea Marin nu se teme să-și arate fața nemachiată. Drept dovadă, ea s-a lăsat filmată în timp ce era în saună, fără să îi pese de faptul că nu are niciun strop de machiaj pe ten.

ADVERTISEMENT

Mai mult, „Zâna” a mărturisit că, în viața de zi cu zi, folosește cât mai puține produse de înfrumusețare. Se axează mai mult pe îngrijirea și hidratarea pielii, decât pe acoperirea imperfecțiunilor.

Mai mult, Andreea Marin și-a creat propria cremă de față, în colaborare cu specialiști din țară și din străinătate. Despre aceasta, fosta soție a lui Ștefan Bănică a declarat că este potrivită pentru toate tipurile de ten și poate fi folosită de majoritatea femeilor.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, mi-am creat propria cremă, împreună cu ajutorul specialiștilor, din România și din Franța. Este o cremă de noapte, hidratantă, exact cu ingredientele care sunt potrivite. Dar care sunt potrivite cam oricărui tip de ten.

Am grijă să nu mă mai machiez mult. Nu mă mai machiez decât atunci când e musai, am nu știu ce filmare mai complicată. În rest, eu acasă nu mă machiez sau când ies undeva dau cu o cremă pe față. Că e normal să te protejezi de razele solare, dar folosesc doar rimelul și cu asta am terminat.”, a afirmat „Zâna Surprizelor”.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin are o rutină zilnică strictă

Andreea Marin își începe fiecare dimineață la ora 7 și, timp de două ore, se pregătește pentru ziua în curs. Realizatoarea de televiziune începe întotdeauna cu 30 de minute de mișcare, urmate de saună și mesaj.

În două săptămâni, Andreea Marin a reușit să slăbească aproape 5 kilograme, cu ajutorul alimentației echilibrate și a sportului. Vedeta și-a dorit să scape de kilogramele în plus acumulate de sărbători, dar, cel mai important pentru ea, a fost să-și recapete vitalitatea și energia.

ADVERTISEMENT

„Corpul trebuie să funcționeze din nou așa cum trebuie. De exemplu, pe lângă o dietă pe care o urmez numai cu ajutorul nutriționistului, beau zilnic ceaiuri. În prima săptămână am slăbit patru kilograme, prin acest program al meu. 

Nebunia asta cu sauna și cu fotoliul de masaj însemnă o minune, pentru că sauna te ajută să scoți toxinele din corp, asta face procesul ăsta și cu cât poți să facilitezi treaba asta, pur și simplu, pielea se schimbă, vezi evoluția. Iar scaunul de masaj este extraordinar.” , a declarat Andreea Marin.

Chiar dacă i-a fost mai greu la început, Andreea Marin își respectă cu sfințenie programul zilnic. E conștientă de faptul că metabolismul se schimbă odată cu vârsta, astfel că face orice îi stă în putință pentru a se menține cât mai tânără.

„Treaba cu sportul o iau în serios, n-o sar, jumătate de oră in fiecare zi. După o săptămână și jumătate, simt, deja, că  sunt alt om. Important e să ne recăpătăm vitalitatea și energia. Lucrurile astea contează. ”, a adăugat Andreea Marin.

 

 

ADVERTISEMENT