Life

Video. Andreea Marin, mamă pentru a doua oară în 2022: „Îmi doresc din tot sufletul”

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei, Violeta, și a mărturisit ca în 2022 vrea să devină mamă pentru a doua oară, în ciuda vârstei de 47 de ani.
20.01.2022 | 16:57
Video Andreea Marin mama pentru a doua oara in 2022 Imi doresc din tot sufletul
Andreea Marin își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Sursa: captura ecran
ADVERTISEMENT

Andreea Marin se declară o femeia împlinită. Fiica ei și a lui Ștefan Bănică este deja adolescentă, iar părinții săi sunt mândri de ea. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Marin a vorbit despre cât de bine comunică Violeta în engleză și cum a ajuns să facă acest lucru.

De asemenea, „Zâna” a dezvăluit și care este motivul pentru care nu își dorește să se căsătorească, deși trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai bine de patru ani.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin își dorește să devină mamă pentru a doua oară

Andreea Marin a început să studieze numerologia și a vorbit despre cum crede că va arăta pentru ea anul ce tocmai a început. Vedeta simte că în 2022 va fi foarte fericită și va avea succes, atât în plan profesional, cât și emoțional.

„Zâna surprizelor”  este de mai bine de patru ani într-o relație cu Adrian Brâncoveanu, însă a menționat că nu își dorește să ajungă, din nou, în fața altarului. Andreea Marin a mai fost căsătorită de trei ori și spune că, pentru ea, nunta nu este o prioritate.

ADVERTISEMENT

În schimb, îndrăgita realizatoare de televiziune îți dorește să devină mamă pentru a doua oară și speră ca asta să se întâmple în viitorul apropiat.

„Treaba asta cu nunta o fi importantă pentru unii. Pentru mine e important traiul în doi, în trei, în cazul nostru. Deocamdată. Să dea Dumnezeu să fie și mai mult de atât. Îmi doresc lucrul ăsta. Îmi doresc din tot sufletul. Nu e cazul acum, încă. Fac tot ce pot eu să mă mențin cât mai mult tânără. Fac saună, fac sport, fac masaj.”, a mărturisit fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT

„Cu fiica mea am vorbit engleză încă de când era bebeluș”

Andreea Marin a dezvăluit că regretă faptul că a învățat o limbă străină abia atunci când a ajuns la maturitate. Din acest motiv a vorbit cu Violeta în engleză, încă din primele zile de viață ale acesteia, ajungând ca, în prezent, adolescenta să comunice la fel de bine precum un nativ.

„Cu fiica mea am vorbit engleză încă de când era bebeluș. Eu vorbeam bilingv cu ea, astfel încât ea să prindă și una și alta. Și mai târziu m-am simțit depășită, pentru că nu mai știam să mai fac diferența în ochii copilului. Și cu profesor bun, prin joacă, a început să învețe. Astfel încât, vorbește o engleză impecabilă. Sunt mult sub treaba asta.”, a povestit Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de televiziune a remarcat că în lipsa cunoașterii unei limbi de circulație internațională, șansele tinerilor de a se dezvolta și de a lucra sau a studia în străinătate scad foarte mult. În acest sens, ea a demarat o campanie pentru a le asigura copiilor nevoiași condițiile necesare pentru a studia limba engleză.

„Am lansat o campanie prin care copiii puteau câștiga nu doar cursuri pentru o perioadă lungă de timp sau gadget-uri.

Pentru că trăim în epoca în care copiii nu pot comunica aproape decât la distanță, dar dacă n-ai internet, dacă n-ai gadget-urile necesare,  stai și visezi.”, a declarat „Zâna Surprizelor”.

 

ADVERTISEMENT