Life

Andreea Marin, imagini cu fiica sa și a lui Ștefan Bănică. Cât de mult a crescut Violeta

Andreea Marin este discretă în ceea ce o privește pe fiica sa și a lui Ștefan Bănică, Violeta, de aceea publică rar imagini cu adolescenta în vârstă de 14 ani.
07.08.2021 | 16:03
Andreea Marin imagini cu fiica sa si a lui Stefan Banica Cat de mult a crescut Violeta
Andreea Marin, imagini cu fiica sa și a lui Ștefan Bănică. Cât de mult a crescut Violeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la TVR a publicat recent câteva imagini cu unicul său copil, în timpul unei vacanțe petrecute în Italia, de unde nu a lipsit nici iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Bruneta este tare mândră de Violeta, care îi seamănă foarte bine „Zânei surprizelor”. Copila are trăsături moștenite de la Andreea Marin, lucru remarcat de internauți.

ADVERTISEMENT

Fiica vedetei și a juratului de la X Factor, Ștefan Bănică, are ochi albaștri, buze pline și un păr foarte lung, semănând foarte bine cu mama sa.

Andreea Marin, imagini de colecție cu fiica sa. Violeta a atras toate privirile

Andreea Marin, iubitul și fiica brunetei s-au simțit foarte bine în ultima vacanță din străinătate. Au vizitat orașul Capri și împrejurimile, Violeta fiind mereu alături de celebra sa mamă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea și-a educat fiica astfel încât să fie un om echilibrat și să nu o vadă ca o persoană publică, ci ca femeia care a adus-o pe lume.

Mai mult decât atât, Andreea Marin recunoaște că Violeta îi seamănă foarte mult cu doar fizic, ci și atunci când vine vorba de ambiție și perseverență.

ADVERTISEMENT
Andreea Marin și fiica sa, Violeta, în vacanță
Andreea Marin și fiica sa, Violeta, în vacanță. Sursa foto: Instagram.com

În plus, fiica vedetei nu are parte de tot răsfățul din lume, acasă având un set de reguli bine impuse, asta pentru bruneta nu vrea să o învețe cu totul de-a gata.

„Eu am educat-o pe Violeta să vadă mama din mine, și nu omul de televiziune, pentru ea nu sunt o «vedetă», nu sunt nici pentru mine măcar.

ADVERTISEMENT

Suntem oameni cu picioarele pe pământ și vreau să crească sănătos și echilibrat. Violeta iubește limbile străine, pianul (cum altfel?), dansul, pictura, face origami și fotbal feminin. 

Seamănă foarte mult cu mine, recunosc. Mă recunosc în Violeta de parcă m-aș uita în urmă și m-aș întoarce în timp”, a declarat la un moment dat Andreea Marin pentru clickpentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT