Life

Andreea Marin, imagini din culisele noii emisiuni de la TVR. ”Recuzita” total neașteptată

07.10.2020 | 12:53
Andreea Marin imagini din culisele noii emisiuni de la TVR Recuzita total neasteptata
ADVERTISEMENT

Andreea Marin le-a oferit fanilor ei scene spectaculoase, din culisele noii sale emisiuni. Diva a anunțat de ceva vreme că va reveni pe TVR pentru un show televizat al cărui nume a fost dezvăluit de curând.

Recunoscută și ca “Zâna Surprizelor”, Andreea Marin și-a surprins din nou publicul printr-un filmuleț inedit. Imaginile din culisele show-ului ce va putea fi urmărit pe TVR 2.

ADVERTISEMENT

Celebra brunetă le-a arătat tuturor ce a fost nevoită să aducă pentru recuzită, făcând și o mărturie neașteptată. Proiectul ei televizat promite să fie unul pe măsura așteptărilor. De aceea, de câte ori are ocazia și timpul necesar, prezentatoarea le arată tuturor mici frânturi din emisiunea ei de suflet.

Andreea Marin le-a arătat fanilor ce a fost nevoită să aducă de acasă pentru emisiunea de la TVR

De câteva săptămâni, Andreea Marin a anunțat că va reveni “acasă”, la TVR, acolo unde va găzui emisiunea ”Nu există nu se poate”. Titlul acestui show TV pare să fie inspirat de o vorbă adresată adesea de tatăl vedetei. În timp, cuvintele pare că au devenit chiar motto-ul de viață al celebrei brunete.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin le-a arătat curioșilor la ce se vor putea aștepta, odată cu primele ediții difuzate pe TVR 2 și care o vor avea în rolul memorabil de prezentatoare. În filmulețul publicat de această în mediul online a putut fi văzut și despre ce este vorba.

Secvențele prezentate de către divă i-au amuzat foarte tare pe fanii ei de pe Instagram. Filmulețul complet poate fi urmări și în continuare. La rândul ei, și vedeta s-a arătat foarte uimită de scenele hilare.

ADVERTISEMENT
Andreea Marin, imagini din culisele noii emisiuni de la TVR. ”Recuzita” total neașteptată
Andrea Marin le-a prezentat tuturor culisele noii sale emisiuni, dar și recuzita inedită adusă

„Televiziunea Națională m-a chemat din nou…acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la Informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV”, a anunțat Andreea Marin, în momentul revenirii la TVR, cu câteva săptămâni în urmă.

Andreea Marin le-a arătat tuturor că pentru noua emisiune a decis să vină cu câteva piese de decor chiar de acasă. Transportul a fost unul efectuat cu mare grijă, diva având în spate o echipă pregătită.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

“Cum se construiește o emisiune: uneori, dacă pui suflet, mai vii și cu calul de acasă! Avem un decor excentric, recunosc, abia aștept să vi-l arăt! Ne vedem luni, la ora 18:00, pe TVR 2, la emisiunea Nu există nu se poate! Va aștept cu drag, aprind și lampa-cal, sa ma vedeți de departe!”, a transmis Andreea Marin, odată cu filmulețul ei de pe Instagram.

ADVERTISEMENT