Life

Andreea Marin, imagini din intimitate. Cum arată dormitorul celebrei prezentatoare TV

21.04.2021 | 18:25
Andreea Marin imagini din intimitate Cum arata dormitorul celebrei prezentatoare TV
ADVERTISEMENT

Andreea Marin este o persoană discretă în general, însă de data aceasta și-a călcat pe inimă și le-a arătat fanilor câteva imagini din intimitate. Celebra prezentatoare TV și-a prezentat camera în care se odihnește.

Vedeta le-a arătat celor din mediul online cum arată locuința sa, în special dormitorul care se bucură de un spațiu generos. Bruneta are un pat încăpător, de două persoane, de un alb imaculat, care tronează, cum era de așteptat, în mijlocul camerei.

ADVERTISEMENT

Dormitorul nu este încărcat cu multe elemente de mobilier. Pe lângă pat, Andreea Marin are și două noptiere pe care sunt așezate la loc de cinste obiecte de valoare, printre care se numără rame în care sunt poze cu cei dragi din viața ei.

Andreea Marin, deschisă cu fanii. Prezentatoarea le-a arătat internauților dormitorul

Andreea Marin are o poză cu ea și partenerul de viață, fostul consul Adrian Brâncoveanu, dar și mai multe fotografii cu fiica sa, Violeta, de care este tare mândră. Veiozele sunt și ele nelipsite, fiind unele de mărimi generoase, cu o lumină caldă și odihnitoare.

ADVERTISEMENT

Întreaga cameră este aranjată pe tonuri de alb, lucru care se poate observa și din modelul perdelelor și draperiilor de la fereastră. Totul este aranjat cu bun gust și de calitate, fără să încarce prea mult și să lase senzația de respiro, de aer curat.

Andreea Marin, imagini din dormitor
Așa arată dormitorul prezentatoarei Andreea Marin. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cu toate acestea vedeta nu se consideră o persoană bogată. Prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate” consideră că are tot ce-și dorește atâta timp cât poate călători și-i poate oferi fiicei sale o educație care să-i asigure un viitor minunat.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Andreea Marin recunoaște că nu investește în articole vestimentare, încălțăminte sau genți de firmă, precizând că este o femeie foarte cumpătată și cu capul pe umeri legat de partea financiară.

„Nu sunt un om pe care să îl poți numi cu bani, bogat. Pe scurt, am casă, o mașină, posibilitatea de a călători și de a-mi da copilul la o școală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă.

ADVERTISEMENT

Nu o să mă vezi făcând exces de investiții în articole vestimentare, în genți. Sunt mai cumpătată. Admir calitatea acestor produse, dar de la distanță. Nu o să cumpăr niciodată o mașină de fițe. Am o mașină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4.

Mașina anterioară am ținut-o vreo 13 ani. Nu schimb mașinile ca pe șosete. Mașina și casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, spunea frumoasa brunetă în urmă cu ceva vreme, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT