Life

Andreea Marin, imagini dramatice publicate în mediul online. Fanii vedetei au lăcrimat de emoție

21.08.2020 | 15:47
Andreea Marin imagini dramatice publicate in mediul online Fanii vedetei au lacrimat de emotie
ADVERTISEMENT

Andreea Marin se luptă pentru oamenii bolnavi și nevoiași, iar cauza în care crede nu are cum să moară vreodată.

Andreea Marin, alături de persoanele nevoiașe

Vedeta care deține fundația „Prețuiește viața” a postat un colaj din trei fotografii pe pagina ei de Instagram în care a descris trei povești de viață de-a dreptul cutremurătoare, trei probleme reale pe care în mare parte societatea le ignoră.

ADVERTISEMENT

Andreea a expus nu doar poveștile emoționante ale celor din poze, oameni pentru care orice mic ajutor este Raiul, ci a explicat cum a reușit împreună cu oamenii fundației sale să le readucă zâmbetul pe buze amărâților.

„O vârstnică, pictoriță, ce trăiește singură la 82 de ani și nu ii e ușor, un adolescent care nu a avut niciodată o jucărie până azi, un băiețel ce trăiește în sărăcie, iar supărarea sa este boala fratelui, o familie cu 8 copii care zâmbesc mult prea rar, alta cu 10 frați care nu știu cum sa învețe toți, de unde atâtea rechizite pentru o casă mult prea săracă …”, este o parte din textul emoționant postat de fosta prezentatoare de televiziune.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare le sare în ajutor copiilor care nu au cu ce începe școala

Vedeta a mulțumit apoi unui cunoscut lanț de supermarketuri din România pentru că s-a implicat în ajutorarea acestor oameni care provin din județele Dâmbovița, Ilfov și Prahova, dar și din Capitală.

„Fundația Pretuieste Viața a intermediat acest ajutor și o vom face mereu, atunci când avem o astfel de șansă. 80 de persoane fără adăpost, 100 de copii provenind din 40 de familii sub umbrela Centrului Social Bilciurești Dâmbovița, 60 de familii nevoiașe aflate în grija Asociației Șansa ta, adică peste 500 de persoane cu probleme serioase și multe nevoi…

ADVERTISEMENT

Ajutoarele au ajuns în mâinile lor și abia aștept următorul pas: să cunoaștem 100 de copii cărora le vom duce ghiozdanele pline cu tot ce le trebuie pentru începutul școlii. Cu emoție, voi reveni când ii voi întâlni. Prețuiți viața!”, a mai scris Andreea Marin.

andreea marin
Andreea Marin i-a emoționat pe fanii de pe Instagram