Life

Andreea Marin, în lacrimi. Gestul făcut de Violeta a emoționat-o: ”Am ajuns într-un punct”

Andreea Marin aproape că a izbucnit în lacrimi după gestul fiicei sale. Prezentatoarea tv a dezvăluit totul în cel mai recent interviu oferit.
19.05.2023 | 14:23
Andreea Marin in lacrimi Gestul facut de Violeta a emotionato Am ajuns intrun punct
Andreea Marin, in lacrimi datorit[ fiicei sale, Violeta
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a fost gazda și producătorul Galei Atpic Beauty. Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului și a găzduit peste o mie de oameni și vedete. Printre invitații speciali s-au numărat și Radu Ștefan Bănică, dar și fiica Andreei Marin, Violeta. Andreea Marin a izbucnit în lacrimi chiar în timpul evenimentului.

Andreea Marin, în lacrimi după declarațiile fiicei sale, Violeta

Violeta a ales să calce pe urmele mamei sale. Recent, tânăra în vârstă de 16 ani a fost în centrul atenției la un eveniment organizat de mama ei. Adolescenta a ținut un discurs în limba engleză, iar Andreea Marin l-a ascultat cu multă mândrie.

ADVERTISEMENT

Alături de cele două a fost și Radu Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică. Emoțiile au cuprins-o pe prezentatoarea TV care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

“Cred că mi-ați simțit lacrimile. Îmi este foarte greu să fiu altfel decât mamă în astfel de momente. Admir mult maturitatea ei și sunt ferictită că am ajuns în acest punct.”, a spus Andreea Marin pentru emisiunea La Măruță

ADVERTISEMENT

Andreea Marin și Violeta despre colaborarea lor: “Putem construi împreună”

Prezentatoarea tv nu putea fi mai mândră de atât de Violeta, care a avut un moment emoționant pe scenă. De asemenea, prezentatoarea TV a dezvăluit că ea și tânăra nu doar că au o relație mamă-fiică perfectă. Acum cele două pot colabora și pe plan profesional fără probleme.

“Sunt fericită că văd că am ajuns într-un punct în care putem fi prietene, ne putem sfătui și putem construi împreună.” , a declarat Andreea Marin la emisiunea La Măruță.

ADVERTISEMENT

Fiica celebrei Andreea Marin: “Am înțeles că puterea vine din interior”

Fiica Andreei Marin este implicată în diverse acțiuni sociale, la fel ca mama ei. Deși are numai 15 ani, Violeta știe că vrea să-și urmeze mama. Tânăra susține că Andreea Marin este un exemplu pentru ea și încearcă să se ridice la nivelul ei. Astfel, Violeta îi urmează mamei sfaturile, dar și stilul de viață.

“Cel mai important lucru care l-am învățat este că o ambiție și o putere a oamenilor care luptă pentru ceea ce crede, nu se compară cu nicio altă motivație. Am înțeles că puterea vine din interiorul tău, nu din exterior.”, au fost declarațiile Violetei.

ADVERTISEMENT

Fiica vedetei Andreea Marin și a lui Ștefan Bănică urmează să plece din țară

Cu toate că are doar 16 ani, Violeta Bănică știe ce vrea de la viață. În prezent, tânăra studiază la un liceu privat din capitală, Ulterior, vrea să urmeze Facultatea de Drept însă nu în țară, ci în străinătate. Andreea Marin are sufletul plin de emoții când se gândește la acel moment. Recunoaște sincer că patcă vrea să se întâmple cât mai târziu, doar pentru a sta mai mult cu ea.

“Violeta nu pleacă încă de acasă. Violeta mai are de învățat doi ani, până să-și ia zborul de acasă.  Ea s e pregătește pentru Drept.  Într-adevăr, își dorește să plece din țară, la studii.  Acum, vom vedea. Nu sunt pregătită să mă despart de ea. O să-i duc dorul,  dar asta este”,  a declarat prezentatoarea tv pentru Click.

ADVERTISEMENT