Life

Andreea Marin, în lacrimi la propria emisiune. Ce a emoționat-o pe vedetă

11.11.2020 | 15:52
Andreea Marin in lacrimi la propria emisiune Ce a emotionato pe vedeta
ADVERTISEMENT

Andreea Marin moderează o emisiune încărcată emoțional, cu povești impresionante, vedeta mărturisind că ceva a făcut-o să izbucnească în lacrimi chiar în platoul show-ului de la TVR 2. Frumoasa brunetă a plâns, fără a se sfii de invitată. 

Celebra prezentatoare a recunoscut că este prima oară în 27 de ani de carieră când i se întâmplă să plângă și să nu se mai poată opri. Fosta moderatoare de la „Surprize, surprize” a simțit ceva puternic în adâncul sufletului, lucru care a făcut-o să nu-și mai stăpânească lacrimile.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. nu a dorit să spună care a fost motivul pentru care a ajuns în această situație, păstrând suspansul pentru diseară când va ajunge în fața telespectatorilor cu emisiunea sa „Nu există nu se poate” ce începe la ora 18:00.

Andreea Marin a plâns în hohote în emisiunea sa. De la ce a pornit totul

Totodată, Andreea Marin nu a vrut să dezvăluie nici cine este invitata care a marcat-o, totul fiind învăluit într-un mister total. Vedeta a mărturisit că este „om”, scuzându-se în acest fel pentru lacrimile care vor curge șiroaie pe parcursul emisiunii de la TVR 2.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât bruneta în vârstă de 45 de ani a realizat că timpul și experiența nu valorează nimic în fața destăinuirilor și emoțiilor puternice, mai ales că emisiunea sa este una cu impact emoțional foarte mare.

Am trăit și asta: de la primul cuvânt față în față cu invitata mea de azi, am izbucnit în plâns. Nu m-am emoționat doar puțintel, nu am lăcrimat pe ascuns, pur și simplu ceva adânc în mine s-a deblocat și am plâns de-a binelea.

ADVERTISEMENT

Credeam că experiența – 27 de ani de televiziune și mulți dintre ei cu formate cu emoție puternică – va fi aliatul meu. Dar… Până la urmă sunt om.

Vă aștept la ora 18 la emisiunea Nu există nu se poate, veți afla cine e invitata mea chiar atunci!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea este mândră de formatul emisiunii pe care o moderează, precizând că niciodată nu se va abate de la calitate. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a ținut să adauge că show-urile sale nu vor promova nuditate sau scandaluri, în ciuda audienței.

ADVERTISEMENT