Life

Andreea Marin, îndoliată: “A devenit înger, la 34 de ani, în urma unui accident”

Andreea Marin este îndoliată. Vedeta de televiziune a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare. Este vorba despre un tânăr regizor cu care a colaborat.
15.12.2021 | 08:37
Andreea Marin indoliata A devenit inger la 34 de ani in urma unui accident
ADVERTISEMENT

Andreea Marin este îndoliată după ce un tânăr regizor pe care l-a cunoscut și cu care a colaborat, la un moment dat, s-a stins din viață în urma unui accident.

Regizorul avea doar 34 de ani. Un accident de mașină i-a curmat viața, iar prezentatoarea TV este devastată de această pierdere.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea Masked Singer România 2021 l-a avut ca invitat în emisiunea „Nu există nu se poate” pe regizorul decedat mult prea devreme.

Andreea Marin este îndoliată, după ce un tânăr regizor a murit la 34 de ani

Andreea Marin a avut numai cuvinte de laudă despre regizorul care și-a pierdut viața în urma unui accident tragic de mașină.

ADVERTISEMENT

Vedeta chiar l-a avut ca invitat în platoul emisiunii pe care a prezentat-o la TVR2, „Nu există nu se poate”.

Este vorba despre Andrei Thutat Ungur. Tânărul era student la UNATC și lucra la un documentar. Își dorea foarte mult să devină regizor de film.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, cu adâncă tristețe scriu că acest tânăr regizor atât de talentat, pozitiv și dedicat a devenit înger, la 34 de ani, în urma unui accident…

Povestea lui e o lecție de viață și merită să îi dedicați timpul vostru, am postat emisiunea cu el pe Facebook Andreea Marin (link în bio) și îmi voi aminti mereu cu sufletul plin de această întâlnire si de pilda sa…

ADVERTISEMENT

Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat…”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Scurtmetrajul „Reboot” al lui Andrei Thutat Ungur a a fost desemnat câștigător în Los Angeles, la cea de-a șasea ediție a Festivalului internațional de film Raw Science Film Festival, la categoria ”Amateur Dramatic Short”. A fost în competiție cu alte 29 de țări, notează gândul.ro.

A fost regizor, scenarist și actor. Este cel care a semnat scenariul și regia pentru filmele „Aoleu, ce mă fac” și „Interviu”. Acesta din urmă a fost regizat de Andrei în iulie 2021, fiind și ultimul său film.

Tânărul a căzut cu mașina în Dâmbovița, de pe Podul Ciurel. Accidentul a avut loc duminică după-amiaza. Deși medicii au încercat să-i facă manevre de resuscitare, fiind ulterior transportat la spital, Andrei nu a mai putut fi salvat.

ADVERTISEMENT