Life

Andreea Marin, mai sinceră ca niciodată despre relațiile trecute. Cum il vede pe actualul iubit

25.02.2021 | 15:13
Andreea Marin mai sincera ca niciodata despre relatiile trecute Cum il vede pe actualul iubit
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a oferit delarații sincere despre fostele ei relații de iubire, dar și despre Adrian Brâncăveanu, bărbatul care îi este alături de câțiva ani. Prezentatoarea TV a fost căsătorită de trei ori până acum. 

Nu este un secret pentru nimeni faptul că „Zâna Surprizelor” nu a avut foarte mult noroc în dragoste. De patru ani este într-o relație stabilă și consideră că este cea mai matură dintre toate.

ADVERTISEMENT

Se pare că frumoasa șatenă și-a găsit liniștea și este convinsă că povestea de dragoste cu Adrian Brâncoveanu va fi una de durată. Andreea Marin a vorbit despre bărbații care au fost în viața ei de-a lungul anilor.

Andreea Marin, mai sinceră ca niciodată despre relațiile trecute

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete TV din România și are o activitate de mai bine de un sfert de veac pe micile ecrane. Chiar dacă a avut noroc în viața profesională, nu putem spune același lucruri și despre poveștile ei de dragoste.

ADVERTISEMENT

În 1995, Andreea Marin s-a căsătorit pentru prima dată, când avea doar 21 de ani. Ea și Cristian Gheorghiță au divorțat cinci ani mai târziu, în 2000. A urmat mariajul cu Ștefan Bănică Jr. în 2006, care a ținut șapte ani. Cei doi au înpreună o fiică, Violeta, în vârstă de 14 ani. Din 2013 până în 2017, „Zâna” a fost căsătorită cu fizioterapeutul turc Tuncay Öztürk.

Prezentatoarea fostei emisiuni „Surprize, surprize” a vorbit despre căsnicia cu îndrăgitul artist, căruia i-a dăruit o fetiță superbă. Andreea Marin se declară recunoscătoarele pentru fostele relații, mai ales pentru primul ei iubit.

ADVERTISEMENT

„Am avut și relația cu tatăl copilului meu, în care amândoi eram persoane cunoscute și acolo a fost un fel de a privi lucrurile. Am avut și relația de început, de la 18 ani, când eu creșteam și mă dezvoltam ca persoană publică și am avut tot sprijinul în acea relație.

Noi ne-am despărțit pentru că la un moment dat vedeam diferit viitorul, dar voi avea mereu recunoștință față de acest prim om din viața mea, care a știut să mă sprijine și să-mi fie alături și chestia a fost reciprocă”, a mărturisit vedeta, în cadrul unui interviu pentru Canal 33.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin: „Toți bărbații m-au luat deja ca o femeie de carieră”

Andreea Marin a mărturisit că foștii ei parteneri au cunoscut-o când era deja celebră și avea o carieră promițătoare în lumea televiziunii, considerând că au profitat de ea pentru a căpăta notorietate.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din punctul acesta de vedere. Nici cele bune, nici cele rele din relațiile mele nu s-au întâmplat raportate sau din cauza carierei. Adică nu au avut legătură unele cu altele. B

a chiar dimpotrivă, au ajutat pe celălalt în unul dintre cazuri, cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa, și nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și astfel de relații, în care tu nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin si Adrian Brâncoveanu
Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Sursa foto: libertatea.ro

Ce spune Andreea Marin despre actualul partener

În prezent, Andreea Marin este împreună cu Adrian Brâncoveanu de aproape patru ani și trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Spre deosebire de alte relații, cea actuală este mai matură, după spusele ccunoscutei prezentatoare de la TVR2.

„Astăzi sunt într-o relație de maturitate, în care chiar simt tot suportul și ofer tot suportul meu, văzând lucrurile după o viață în care am înțeles că oamenii sunt limitați de multe ori în a oferi dragostea lor. Când întâlnești un om bun, cum este Adrian, omul de lângă mine acum, este bine să prețuiești acest lucru, așa că este o chestie reciprocă de susținere”, a adăugat realizatoarea TV.

ADVERTISEMENT