Life

Muma Pădurii de la Masked Singer este Andreea Marin? Cum a reacționat Mihaela Rădulescu

Muma Pădurii, unul dintre personajele de la Masked Singer România, le dă mari dureri de cap detectivilor. Mihaela Rădulescu are senzația că este o prezentatoare foarte cunoscută.
29.11.2021 | 12:53
Muma Padurii de la Masked Singer este Andreea Marin Cum a reactionat Mihaela Radulescu
Mihaela Rădulescu, reacție fabuloasă la Masked Singer România. Andreea Marin este Muma Pădurii? Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Moderatoarea de la „Surprize, surprize” să fie cea care se ascunde în spatele măștii? Ei bine, multe dintre indiciile scoase la iveală au făcut-o pe Mihaela Rădulescu să reacționeze.

Fosta prezentatoare a emisiunii „Ferma” este ferm convinsă că Andreea Marin este Muma Pădurii de la Masked Singer România. În plus, Horia Brenciu este de aceeași părere.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu, reacție fabuloasă la Masked Singer România. Andreea Marin este Muma Pădurii?

Nu mai este niciun secret că Mihaela Rădulescu și Andreea Marin sunt rivale de ani buni. Cele două vedete au împărțit același bărbat și s-au șicanat de mai multe ori.

„Voi ați văzut că urca scările aici, spre noi, la juriu? O fi din obișnuință? O fi din dorința de a fi și ea aici?”, a declarat jurata de la Pro TV, notează ciao.ro.

ADVERTISEMENT

„Credeți că vrăjile astea se fac, așa, de la sine?”, a spus Muma Pădurii, în timp ce cotrobăia prin lucrurile juraților de la Masked Singer România. „Eu cred că este o femeie ocupată”, a completat Bogdan.

„Mi se usucă în picioare borcanele de broască și ochii de căpcăun și după aceea trebuie să mă duc iar prin vecini. Azi n-am mai venit singură și asta m-a bucurat.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă detectivii ăștia știu, dar niciun alt personaj nu mai vorbește cu mine! Sunt și eu sensibilă, nu pot să stau așa!”, a povesit Muma Pădurii despre propria persoană.

„Andreea Marin! S-ar putea să greșesc, dar m-am luat după acest Șarpe și unele lucruri s-au legat”, a precizat Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

„Să știi că m-am gândit și eu că poate Muma-i Zâna. Am văzut că grădinărește, m-am uitat pe Instagram. Dar vocea, vocea nu e”, a intervenit Inna.

Mihaela Rădulescu, dornică să o descopere pe Muma Pădurii

Mihaela Rădulescu nu a renunțat la ideea de a afla cine se ascunde sub masca personajului Muma Pădurii de la Masked Singer România. Frumoasa brunetă nu o vrea plecată acasă pentru că este enervantă și de temut pentru toți.

„Bai, tot te dibuiesc. Îmi sună vocea aia un pic cunoscută, parcă aș lua-o de undeva, dar parcă după aia nu mai e. Vii și dansezi ca nebuna aici și încă mai cred că ești un pic nebună.

De fiecare dată mă enervează că ceva din vocea ta, din inflexiunile alea, îmi sună cunoscut. Și pe tine te doare la Bass, e clar!”, a mai adăugat Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT