Life

Andreea Marin, mesaj emoționant despre fetița ei, Violeta: „În ochii mei lacrimile au explodat”

14.05.2020 | 14:16
Andreea Marin mesaj emotionant despre fetita ei Violeta In ochii mei lacrimile au explodat
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a scris un text emoționant pe Facebook despre îngerul ei păzitor, fiica ei, Violeta, care i-a fost aproape în cele mai dificile momente și care o susține în strângerea de fonduri pentru cei care au nevoie de o alinare mai ales în perioada asta.

Andreea Marin, postare emoționantă despre cum are grijă Violeta de ea

Vedeta și-a amintit de un episod când fata ei a renunțat la o serbare, la un proiect școlar, pentru a-i fi aproape.

ADVERTISEMENT

A povestit cu emoție despre acel moment scriind că a izbucnit în plâns, dar lacrimile pe care i le-a stârnit fata ei au fost mai degrabă de bucurie, de mândrie pentru că a crescut atât de frumos și a învățat valorile în care și ea crede, după care s-a ghidat toată viața.

Andreea a postat pe Facebook o imagine cu fiica ei și tabloul ei preferat, „Balerina”, pictură semnată de artista Maria Parase, despre care a avut, de asemenea, câteva cuvinte frumoase de spus.

ADVERTISEMENT

„Violeta mă va certa, desigur, că v-am povestit”

„Când ziua începe în lacrimi… de emoție, de bucurie, de frumos! “Mami, îți amintești la începutul anului când am fost răcită tare și am stat o săptămâna acasă, am fost supărată că nu pot merge la școală?” “Nu putem să te las, aveai temperatură…” “Da, dar chiar atunci aveam un proiect important, o filmare la școală în care urmă să joc, și am pierdut-o…”, își începe povestirea Andreea Marin pe Facebook.

„De aceea, am scris scenariul și am comunicat cu colegii, care au jucat în film…” “Așa… Și ce s-a întâmplat?” “De fapt, era un film cu tema ecologică pentru o competiție internațională, au participat copii de pe diverse continente și tocmai am aflat că … am câștigat!”

ADVERTISEMENT

Bucuria fetiței mele nu a fost o explozie, dar în ochii mei lacrimile au explodat…”, a continuat să scrie emoționată prezentatoarea.

„Mi-au trecut prin inimă atâtea emoțîi și amintiri din toți acești ani într-o clipă doar și orice mama știe câte vise, temeri, câtă deznădejde și speranța ne însoțește în toți acest ani, până ii vedem pe picioarele lor, până să ne bucurăm de realizările lor…

ADVERTISEMENT

Violeta mă va certă, desigur, că v-am povestit, dar îmi asum – am simțit nevoia să fac ceva, că să nu-mi sară inima din piept”, a adăugat fosta realizatoare a emisiunii „Surprize, surprize” de la TVR 1.

ADVERTISEMENT