Life

Andreea Marin, mesaj pentru fiica sa, Violeta. Prezentatoarea a scos la iveală un mic detaliu de Sfânta Ana

Andreea Marin are numai cuvinte de laudă pentru unicul său copil, din mariajul cu cel de-al doilea soț, Ștefan Bănică Junior.
09.09.2021 | 16:03
Andreea Marin mesaj pentru fiica sa Violeta Prezentatoarea a scos la iveala un mic detaliu de Sfanta Ana
Andreea Marin, mesaj pentru fiica sa, Violeta. Prezentatoarea a scos la iveală un mic detaliu de Sfânta Ana. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare nu a uitat de onomastica fiicei sale și i-a transmis un mesaj emoționant cu ocazia Sfintei Ana, care este cinstită în fiecare an de Biserică pe data de 9 septembrie.

Vedeta i-a urat toate cele bune Violetei Ana și a scos a iveală un mic amănunt care are legătură cu copila care a ajuns la frumoasa vârstă de 13 ani.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fosta soție a lui Ștefan Bănică a vorbit despre sentimentul de mamă și de perioada frumoasă în care fiica sa adormea cu capul rezemat de umărul ei.

Andreea Marin, mesaj emoționant pentru fiica sa. Ce i-a transmis de Sfânta Ana

„Habar nu am când au trecut anii… Dar cel mai drag sentiment al vieții mele e tot somnul Anei-Violeta la pieptul meu, inimă lângă inimă, cu capul rezemat de umărul meu, cu grijă să respir încet, să nu risipesc somnul adânc și un vis…

ADVERTISEMENT

La mulți ani, Ana, oriunde ai fi!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Instagram, unde a primit peste 13.500 de aprecieri din partea celor care o urmăresc în mediul online.

Fosta moderatoare de la „Surprize, surprize” a publicat și o imagine cu fiica sa, una mai veche, de la o ședință foto. Violeta avea numai câteva luni în perioada respectivă.

ADVERTISEMENT

Copila s-a transformat într-o adevărată domnișoară în ultima vreme și are trăsături foarte frumoase pe care le-a moștenit de la ambii părinți, dar mai ales de la celebra sa mamă.

Violeta are părul lung, ochi mari și albaștri, buze pline, așa cum arăta și Andreea Marin în adolescență. În plus, fata poate concura cu succes la concursurile de frumusețe.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, despre educația oferită fiicei sale, Violeta

Moderatoarea de la Televiziunea Română a vorbit la un moment dat despre educația pe care i-a oferit-o fiicei sale. Violeta a aflat destul de târziu că mama sa este o persoană cunoscută în lumea mondenă.

Andreea Marin se regăsește foarte mult în copilă, pe care are grijă să o ducă la cele mai bune școli și să o formeze pentru viață, dar și pentru cariera ce o va urma.

„Eu am educat-o pe Violeta să vadă mama din mine, și nu omul de televiziune, pentru ea nu sunt o «vedetă», nu sunt nici pentru mine măcar. Suntem oameni cu picioarele pe pământ și vreau să crească sănătos și echilibrat.

Seamănă foarte mult cu mine, recunosc. Mă recunosc în Violeta de parcă m-aș uita în urmă și m-aș întoarce în timp…”, spunea la un moment dat prezentatoarea TV pentru clickpentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT