ADVERTISEMENT
Life

Andreea Marin, noi dezvăluiri despre proiectul de la TVR 2. Când începe emisiunea

Autor: Alexa Serdan | 05.10.2020 | 09:16
Andreea Marin, noi dezvăluiri despre proiectul de la TVR 2. Când începe emisiunea
Cum arată acum Andreea Marin. Nu i-a fost rușine să vină așa la TV. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Marin revine pe micile ecrane după o pauză destul de lungă și se întoarce la postul de televiziune care a făcut-o celebră. Frumoasa vedetă se întoarce „acasă”, la Televiziunea Română, acolo unde urmează să modereze un proiect inedit și îndrăzneț.

ADVERTISEMENT

Mai exact, bruneta va prezenta emisiunea „Nu există nu se poate”, care a fost denumită după un motto după care s-a ghidat întreaga viață. Sintagma este o vorbă de-a tatălui prezentatoarei, iar emisiunea urmează a fi realizată pentru a fi urmărită de toate vârstele.

Noua emisiunea a Andreei Marin va începe săptămâna viitoare, pe 12 octombrie, și se va difuza de luni până joi începând cu ora 18:00, timp de o oră. „Nu există nu se poate” este un proiect îndrăzneț care este așteptat cu mare nerăbdare de public, mai ales că vedeta a fost extrem de iubită la „Surprize, surprize”.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin revine pe micile ecrane. Când începe noua sa emisiune TV

Noua emisiune prezentată de Andreea Marin va fi difuzată pe TVR 2, dar și TVR Internațional, așa cum a anunțat chiar Zâna Surprizelor în mediul online. Întrebată dacă show-ul va putea fi găsit și pe canalul de Youtube, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a răspuns afirmativ.

„Da, vor fi și pe TVR Internațional, și YouTube, le voi posta și eu”, a fost răspunsul dat de celebra prezentatoare uneia dintre fanele sale de pe Instagram, acolo unde a oferit detalii despre emisiunea pe care o va modera în curând.

ADVERTISEMENT

„Ziua buna se cunoaște de dimineață! Nu v-am zis că suntem pe ultima suta de metri? Intrăm în linie dreaptă și, pe 12 octombrie, începem!

Pregătim cu drag și spor toate detaliile: decorul emisiunii «Nu există nu se poate! cu Andreea Marin» e aproape gata.

ADVERTISEMENT

Pozele pentru următoarea copertă se fac chiar acum, filmările pe teren curg zi de zi, grafica e solară și optimistă și proaspăt scoasă din cuptorul creației, pe scurt, mă bucur din plin că în curând intru din nou în casele voastre, de mă veți primi! 😘

Dați de veste mai departe: din 12 octombrie, de luni până joi, seară de seară, o oră e a noastră împreună, chiar înainte de știri, pe TVR2: ora 18 și… @nuexistanusepoate!”, a scris vedeta în urmă cu puțin timp în mediul online.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!