Life

Andreea Marin, în prima ediție Imperiul Leilor. Ce spune despre revenirea în televiziune

Andreea Marin apare în prima ediție e emisiunii Imperiul Leilor, care poate fi văzută în această seară la Pro TV, de la 21:30. Ce spune despre revenirea în televiziune?
09.02.2022 | 13:24
Andreea Marin in prima editie Imperiul Leilor Ce spune despre revenirea in televiziune
Andreea Marin, în prima ediție Imperiul Leilor. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

În această seară, de la 21:30, pe Pro TV începe un nou sezon al emisiunii Imperiul Leilor, iar Andreea Marin va apărea în prima ediție.

Vedeta nu vine la emisiune în calitate de investitor sau antreprenor, după cum a dezvăluit în cadrul unui interviu. În schimb, își va susține o prietenă, care vine la emisiune cu dorința de a obține finanțare pentru afacerea ei.

ADVERTISEMENT

“Zâna Surprizelor” a vorbit și despre o revenire pe micile ecrane.

Andreea Marin, în prima ediție Imperiul Leilor

Andreea Marin a venit la Imperiul Leilor pentru a-și susține prietena, Nadia Vișan, care participă la emisiune cu business-ul cu bijuterii pe care îl deține.

“Am susținut-o pe Nadia Vișan, concurenta care participă la Imperiul Leilor cu inovația sa, Anyoli, care e minunată: bijuterii create cu măiestrie și de o calitate ireproșabilă, dar care sunt mult mai mult de atât, fiindcă sunt însoțite de o tehnologie de ultimă oră, astfel încât în fiecare dintre ele poți încărca emoții personalizate, sunt așadar bijuterii inteligente, daruri pentru o viață.

ADVERTISEMENT

Închipuiți-vă o bijuterie în care puteți încărca emoții pe suport video, foto, documente, puteți încărca de pildă chiar Biblia într-un pandantiv, iar datorită aplicației descărcată în telefon, când îl apropii de pandantiv, automat îi apare pe ecran persoanei dragi emoția încărcată, care poate fi o surpriză pentru o viață.

Eu am realizat un video de suflet pentru fiica mea și, oriunde s-ar afla ea pe viitor, va simți că mama îi este aproape.”, a declarat Andreea Marin pentru tvmania.ro.

ADVERTISEMENT
Andreea Marin Nadia Vișan Imperiul Leilor
Andreea Marin o susține pe Nadia Vișan la Imperiul Leilor. Sursa foto: Pro TV

Andreea Marin îi va aduce investitorului Dr. Wargha Enayati un cadou cu o semnificație aparte în ediția de astăzi a emisiunii de la Pro TV.

De asemenea, vedeta a vorbit și despre o posibilă întoarcere în lumea televiziunii. Andreea Marin spune că acest lucru se poate întâmpla oricând, dar formatul trebuie să fie unul de calitate.

ADVERTISEMENT

“Oricând e posibil acest lucru, cu condiția ca acel format să fie unul de calitate, știți bine că nu sunt genul de om care să aibă nevoie să accepte orice gen de colaborare.

Voi menține întotdeauna nivelul cu care mi-am obișnuit publicul, onorându-mi profesia.”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată.

Cine sunt investitorii de la Imperiul Leilor, sezonul 3

Antreprenorii care vin la Imperiul Leilor au șansa de a-și vedea afacerea finanțată de unul dintre cei mai de succes afaceriști din România.

Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu sunt investitorii din acest sezon. Aceștia așteaptă să vadă propunerile de afaceri ale antreprenorilor și să le selecteze pe cele mai inovatoare.

Investitorii trebuie să decidă pe loc dacă aleg să susțină afacerea concurentului care le trece pragul.

“Dintotdeauna mi-am dorit să aduc bucurie în viața oamenilor și îmi doream să ajung la sufletele lor. Aceste bijuterii sunt mai mult decât un brand, sunt o punte invizibilă care se creează între oameni.

Vă invit să vedeți cum arată arta îmbinată cu tehnologia! E o creație proprie, realizată pentru prima dată în lume”, va spune una dintre concurentele din prima ediție a emisiunii, susținută de Andreea Marin.

ADVERTISEMENT