Life

Andreea Marin, relație extraordinară cu fiul lui Ștefan Banică Jr.: “Am fost mândră să îi am alături “

21.10.2020 | 14:15
Andreea Marin relatie extraordinara cu fiul lui Stefan Banica Jr Am fost mandra sa ii am alaturi
ADVERTISEMENT

Andreea Marin vorbește despre relațiile din familia ei. Prezentatoarea a avut doar cuvinte frumoase pentru a descrie relația cu copiii și a menționat că Radu Ștefan, fiul cel mare al fostului ei soț, Ștefan Bănică Jr., îi este foarte drag.

Zâna Surprizelor a răspuns întrebărilor jurnaliștilor de la Click și a comentat o fotografie care a făcut furori, la vremea respectivă, pe rețelele de socializare. Andreea Marin era însoțită de fiica ei, Violeta, dar și de Radu Ștefan, fiul fostului ei soț, la Gala Premiilor UCIN 2020.

ADVERTISEMENT

Vedeta menționează că relațiile dintre cei doi frați sunt foarte bune, iar Radu este o ființă foarte apropiată de sufletul ei, încă de când era copil.

Andreea Marin, relație specială cu fiul lui Ștefan Bănică Jr., Radu Ștefan

Radu Ștefan, Violeta și Andreea Marin
Radu Ștefan, Violeta și Andreea Marin la Gala Premiilor UCIN
Sursa foto: Instagram

„Pentru noi e… normalitate. Dar firește că am fost mândră să îi am alături pe amândoi. I-am invitat pentru că iubesc teatrul și filmul amândoi, iar Ștefan este proaspăt student la actorie”, a spus Andreea cu privire la imaginea respectivă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate” de la TVR2 a asigurat și că relațiile dintre cei doi copii ai lui Bănică sunt unele foarte apropiate, ea descrie relația lor ca: „iubire, acesta e cuvântul. Se iubesc tare mult și se sprijină reciproc. E o legătură foarte strânsă”.

Cu privire la sentimentele pe care prezentatoarea le are pentru fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., bruneta a fost foarte clară: „e parte din sufletul meu și din viața mea de când era un copil”.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost întrebată despre posibilitatea unei colaborări muzicale a fiicei ei, Violeta, cu tatăl și fratele acesteia. Ea a recunoscut că nu au avut loc discuții cu privire la acest scenariu, dar nu l-a exclus, precizând că ambii copii au înclinații artistice. Violeta cântă la pian.

La 45 de ani, „Zâna Surprizelor” se declară o femeie împlinită. Ea se iubește din anul 2017 cu Adrian Brâncoveanu, iar relația celor doi a fost una destul de încercată de absențele lungi ale bărbatului și distanța mare dintre cei doi. Acesta este angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și a fost nevoit să petreacă o perioadă în Libia, unde a fost consulul țării noastre.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin este cu 10 ani mai în vârstă decât partenerul ei de viață actual, dar acest lucru nu pare să stea în calea fericirii celor doi. Ei apar împreună în fotografiile de pe rețelele sociale și la diverse evenimente mondene: „mă simt iubită și prețuită. Adrian e de vină”, a mărturisit ea pentru jurnaliștii publicației citate mai sus.

ADVERTISEMENT